• BIST 9548.09
  • Altın 2491.062
  • Dolar 32.4591
  • Euro 34.4682
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Çöl Kartalı Tutulamıyor!

Çöl Kartalı Tutulamıyor!
2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda mücadele eden Çöl Kartalı Eskilgücü spor 6. Hafta maçında Selimespor’u farklı yendi.

2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda mücadele eden Çöl Kartalı Eskilgücü spor 6. Hafta maçında Selime spor ile Aksaray Dağılgan 1 nolu sahada karşı karşıya geldi.

2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda ilk maçında hakemin skandal kararlarıyla Aksaray 1989 uzatmanın uzatması golü ile 3-2 yenik ayrılan Çöl kartalı Eskilgücü spor şansız ve Aksaray 1989 kırmızı kart gören 2 futbolcusundan yoksun Yeşilovaspor’u boyun eğmişti.  3.hafta mücadelesinde ise Bağlıkayaspor Eskilgücünün 2-0 öndeyken Bağlıkayaspor sahadan çekildi. Eskilgücü hükmen 3-0 galip sayılarak Bağlıkayaspor ’un 3 puanı silindi. 4. Hafta Mücadelesinde Yeşilovaspor’u 3-1, geçen yılın favori takımlarından Sultanhanı Spor’u 5-1 ile geçen Gülağaç spor 4-1 gibi net bir skor ile yenmişti.

Geçen hafta güçlü rakibi il özel idaresini 2-1 ile geçen Eskilgücü 6. Hafta mücadelesinde Selimespor’u 5-0 ile geçmesini bildi.

KAPTAN HACI ÖZKAN RIDVAN AYGÜN FARKI?

Eskilgücüspor takım kaptanı Hacı Özkan ve takımın önemli gol ayaklarından Rıdvan Aygün ligin ilk haftasında gördükleri kırmızı kart hem Aksaray 1989 hem de Yeşilovaspor karşılaşmalarında hissedilmiş Çöl kartalları bu iki maçtan puan çıkaramamıştı. Kaptan Hacı Özkan ve Rıdvan Aygün’ün takıma dönmesi ile toplanan Eskilgücü bu ikilinin oynadığı hiçbir maçta puan kaybetmedi. Özellikle varını yoğunu Eskilgücü sevdasına harcıyan takım kaptanı Hacı Özkan Oynadığı güzel futbol ile takdir toplayan Rıdvan Aygün, Bunların yanında Dursun Altan Ekrem Güç gibi tecrübeli futbolcuların Eskilgücünün yükselmesinde büyük rol oynadılar.

FUTBOLCULAR ERKAN HOCA ÇOK FARKLI!

Eskilgücüspor ’da ikinci dönemini yaşayan Erkan Uygun ise takımı ateşleyerek ve prensiplerinden,  antrenman disiplininden ödün vermeyen, Kişisel oyundan daha çok takım oyununu Eskilgücüne kısa sürede aşılayan Uygun, peş peşe galibiyet serisini 4 maça çıkarmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Eskilgücü daha maçın ilk dakikasından itibaren rakip kaleye gol için yüklenmeye başladı. Bu ataklar ilk yarı boyunca sağlı sollu devam etti. Eskilgücü çok etkili bir oyun oynasa da skorboard’u ilk yarıda değiştiremedi. İlk yarı 0-0 sonuçla devre arasına gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Eskilgücü spor hızlı başladı. Dakikalar 50 gösterdiğinde Eskilgücü serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen usta ayak Rıdvan Aygün topu kaleye göndermede hiç zorlanmadı. Bu gol ile Eskilgücü selime karşısında 1-0 öne geçti.

BİR HAFTA YASİN BİR HAFTA EYÜP!

Eskilgücünde oynayan iki Belgemen’den biri Yasin geçen hafta il özel idaresine gol atarken bu hafta ise Eyüp Belgemen Eskilgücünü öne geçiren golü 82. Dakikada ağlarla buluşturdu. Bu dakikadan sonra selimespor dağıldı. 84. Dakikada Selimesporlu futbolcunun kendi kalesine attığı gol ile Çöl Kartalları durumu 3-0 yaptı. Bundan sonra dakikalarda Eskilgücü Show yaparak dakika 88 de Rıdvan aygün’ün kafa golü ile durumu 4-0 getirdi.

PERDEYİ YUSUF ÇAYMAZ KAPATTI!

Dakikalar 90 gösterdiğinde Eskilgücüspor gelişen atakta Yusuf Çaymaz’ın attığı gol ile durumu 5-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabakada bu sonuçla tamamlandı.

Bu Sonuçla Eskilgücüspor puanını 12’a yükselterek 3. Sıradaki yerini korudu. Eskilgücüspor gelecek maçta kendi sahasında sultanhanı spor ile karşı karşıya gelecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300