• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Diego Ribas: "Daha iyi bir sezon için kendimi hazır hissediyorum"

Diego Ribas: "Daha iyi bir sezon için kendimi hazır hissediyorum"
Brezilyalı oyuncumuz Diego Ribas, geçen sezonun başında bir uyum sıkıntısı yaşadığını ancak şu an için bu uyum sorununu aştığını ve çok daha iyi bir sezon için kendisini hazır hissettiğini söyledi.

Takımımızın Topuk Yaylası kampında bir basın toplantısı düzenleyen Diego Ribas, kampı, “Şu ana kadar çalışmalar çok iyi gidiyor. Bu süreç faydalı.Burada sezona güzel bir şekilde hazırlanacağımıza inanıyorum. Her şey çok güzel gidiyor” cümleleriyle değerlendirdi.

Teknik Direktör Pereira ile aynı dili konuşmasının kendisine bir avantaj sağlayıp sağlamadığı sorulduğunda ise Diego, “Aslında en önemlisi dilden ziyade, takımın oyun felsefesini algılayabilmesi. Hocamızın ne istediğine hakım olmak daha önemli. Aynı dili konuşmak benim için çok güzel ama sahadaki sonuçlar aynı dili konuşmaktan daha önemli” diye yanıt verdi.

Geçen sezonun başında bir uyum süreci sorunu yaşadığını söyleyen Diego Ribas, “Şüphesiz ki geçen sezonun başında biraz zamana ihtiyacım vardı. Bu biraz daha uzun sürdü. Bundan sonra kendimi geliştirmeye gayret gösterdim ve üstüne katarak sezonu daha iye bir yerde bitirmek istiyorum. Kendimi uyum sağlamış bir oyuncu olarak görüyorum. Bu uyum sürecinden sonra daha iyi ve başarılı bir sezon için kendimi hazır hissediyorum” dedi.

Yeni transferler hakkında ise Diego Ribas, “Gerçekten de harika oyuncuların  takıma katıldığını düşünüyorum, bize fazlasıyla yardımcı olacaklar. Böyle yüksek kalitede, verimli oyunculara ihtilacımız vardı. Çünkü kaliteli oyuncularımız takımdan ayrılmıştı. Onların gelmeleri önemliydi. Hepsi yüksek kalitede ve takıma faydalı olacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Yeni oyun sistemi hakkında Teknik Direktör ile net bir konuşmalarının olmadığını söyleyen Diego,” Ancak şu ana kadar gördüğüm antrenmanlardan ve çalışma sistemimizden memnunun kaldım. Tatmin oldum ve keyif alıyorum. Sistem fark etmeksizin takıma faydalı olmak için çalışacağım önemli olan da budur” dedi.

Fenerbahçe’de mutsuz olduğunu dair çıkan söylentilerin gerçek dışı olduğunu söyleyen Ribas, “Hiçbir sene,  hiçbir kulüpte, hiçbir sezon ‘Ben bu sene oynamayacağım’ diye başlamam. Benim hedeflerim aynıdır. İlk on birde başlamak ve başarılı olmak. Bu sezon da böyle olacak Önüme başka fırsatlar çıkı, transfer teklifleri geldi ama ben hiç birine ilgi göstermedim ve Fenerbahçe’ye odaklandım. Fenerbahçe için buradayım ve Fenerbahçe’nin başarısı için çalışacağım” diye konuştu.

Takımdan ayrılan Emre Bölözoğlu hakkında ise Diego Ribas, “Aslında böyle bir analizi yapmak bana düşmez. Bu yönetimimizin ve hocamızın aldığı karar. Bunun hakkındaki analizleri de onlar yapmalıdır. Emre’nin harika bir insan ve harika bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Onu tanımış olmak ve onunla birlikte oynamak benim için büyük keyifti. Ona bundan sonrası için iyi dileklerimi iletiyorum. Böyle bir futbolcunun hiçbir zaman kulüpsüz kalacağını düşünmüyorum. Onun için her şey güzel olacaktır” diye konuştu.

 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300