• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Diego'nun o sözleri!

Diego'nun o sözleri!
G.Birliği maçında kenara gelirken etrafa küfürler savuran Diego, takım arkadaşlarına dert yandı.

Fenerbahçe'nin G.Birliği deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyet herkesin moralini altüst ederken, karşılaşmanın Diego Ribas’ın oyundan çıkarken verdiği tepki geceye mağlubiyet kadar damgasını vurdu. Kenara gelirken önce kafasını sağa sola sallayıp bu karara isyan eden Brezilyalı, kulübeye yaklaşırken de etrafa küfürler savurup montunu giydikten sonra takım arkadaşlarının yanına oturdu.


Bu tip tepkileri daha önceki karşılaşmalarda da veren 10 numara için Ankara deplasmanı bir patlama noktası oldu. G.Birliği maçında kenara alınmasına anlam veremediğini takım arkadaşlarına itiraf eden Diego, “Lütfen söyleyin sahada bir tek ben mi kötüydüm? Tamam kabul ediyorum hala istediğim performansta değilim ancak maçta bir tek ben değil, takım olarak vasattık. 

 

Hal böyleken bile oyundan çıkan ilk adam ben oluyorum. Bunun sebebini merak ediyorum. Dikkatinizi çektiyse ilk oyuncu değişikliklerinde hep ben varım. Bir türlü 90 dakika sahada kalamıyorum” sözleriyle dert yandı.

 

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Diego Ribas bu sezon ligde 18 defa şans bulurken bunların 12’sine ilk 11’de başladı ve sadece 3’ünde 90 dakikayı tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal tarafından şu ana kadar 9 kez kenara alınan Brezilyalı oyuncu Süper Lig’de sadece 958 dakika süre alıp 3 asistlik katkı sağlarken gol sevinci yaşamayamadı.

 

Büyük umutlarla kadroya katılan Brezilyalı orta saha Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 karşılaşmanın 4’üne de ilk 11’de başlarken 2 kez ağları bulup 1 golün hazırlayıcısı oldu.

 

Buzları erittiler

 

İsmail Kartal, maç sonrası siniri yatışan Diego’yla dün bir araya geldi. Sambacı, “Gol ve asist yapamadığım için kendime kızıyorum. Çok uğraşsam da yeteneklerimi sahaya yansıtamıyorum” sözleriyle özeleştiri yaparken Kartal da “İdmanlarda çalışıyorsun ama biz rakibe ve taktiğe göre oyuncu seçimi yapıyoruz. Hırslan ve kalan 10 haftada gerçek Diego’yu bize göster” ifadelerini kullandı.

 

BU samimi konuşmanın ardından Ankara’da gerilen ikili, Samandıra’da buzları eritti.

 

4. ‘Kartal’ isyanı!

 

Fenerbahçeli futbolcular oyundan alınmayı hazmedemiyor.. İsmail Kartal’ın oyuncu değişikliklerine isyan eden 4. futbolcu Diego Ribas olurken, daha önce de Emenike, Caner ve Alves de benzeri icraatlara imza atmış ve hocalarına şert şekilde tepki göstermişti. 

 

Bu isyanların ortak noktaları ise ya maçın hemen ardından ya da ertesi gün bastırılmaları oldu. Söz konusu olaylı karşılaşmaların 2’sini kaybeden sarı-lacivertliler, birini kazanabildi. Bursa deplasmanında da 1-1 berabere kaldı.

 

Tarih: 15.03.2014

 

Önceki gün de isyan bayraklarını çeken Diego oldu. Sambacı, Alper’le değiştikten sonra kulübeye doğru yürürken İsmail Kartal’a doğru bakarak ağzına ne gelirse söyledi.

 

Tarih:  21.09.2014

 

İsmail Kartal, G.Antep maçında saha içinde kaptan Emre’yle tartışan Emenike’yi 59’da Webo’yla değiştirdi. Bu duruma sinirlenen Nijeryalı, kulübeye uğramadan içeriye gitti.

 

Tarih:  28.09.2014

 

Bilal’in 40 metrelik pasında Gekas’ı kaçıran Alves’in yerine oyuna 64’te Emenike girdi. Akhisar deplasmanında oyundan alınan Portekizli savunmacı direkt soyunma odasının yolunu tuttu.

 

Tarih:  24.11.2014

 

İsmail Hoca, Bursalı Volkan’ı kaçıran Caner’i 35’te kenara aldı. “Bir daha bu takımda oynamam” diyen milli sol bek, İsmail Kartal’a el-kol hareketleri yaptı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300