• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Eskil'in Efsane Müdürü, "34 Yıllık Meslek Yaşamına Böyle veda etti!"

Eskil'in Efsane Müdürü, "34 Yıllık Meslek Yaşamına Böyle veda etti!"
Eskil'de Tüm kaymakamlar ile çalışan İlçe Özel İdare Müdürlüğü yapan Mustafa Bozdağ 34 yıllık memuriyet hayatını noktalayarak emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrılması nedeniyle İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Bozdağ için mesai arkadaşları veda programı tertip etti.

Eskil'de düzenlenen veda programına Kaymakam Yavuz Kartal, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Güdendede, Sadrettin İriş, Nazım Keskin, köy ve mahalle muhtarları ile birçok mesai arkadaşı katıldı. 
Programda Mustafa Bozdağ’ın fotoğraflarından oluşan slayt gösterimi yapıldı. Daha sonra İlçemizde kaymakamlık görevinde bulunan, Mülkiye Müfettişi Mehmet Akif Celep, Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Bingöl Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş ve Erzincan Kemaliye Kaymakamı Mustafa İlhan video mesajları ile hem emekliye ayrılan Mustafa Bozdağ’ı tebrik ettiler hem de ilçemize selam gönderdiler.

Yavuz Kartal’ da bir konuşma yaparak, 34 yıllık memuriyet hayatını bitirerek emekliye ayrılan İlçe Özel Müdürü Mustafa Bozdağ’ı tebrik ederek, hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Veda programından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Bozdağ tüm katılımcılara ve mesaj gönderen ilçede görev Kaymakamlara teşekkür etti.

Mustafa Bozdağ Meslek Hayatı

1962 Yılında Eskil Bozcamahmut Yaylasında dünyaya gelen Mustafa Bozdağ 1982 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra iş hayatına ilk olarak 1982 yılının Temmuz ayında Şeker şirketinde 7 ay geçici süre ile görev yaparak başladı.  Daha sonra 04.02.1985 tarihinden itibaren 16 Ağustos 1991 tarihine kadar Eskil Belediyesinde Baş katip olarak görev yaptı. Eskil’in ilçe olması ile birlikte Naklen geçiş ile Eskil Kaymakamlığı Özel İdare Müdürlüğüne atandı. Eskil Kaymakamlığının ilk memuru olan ve 4 ay süreyle Kaymakam ile birlikte tek memur olarak çalışan Mustafa Bozdağ 4 Ayın sonunda Atama ile gelen Halen ilçe Nüfus Müdürlüğü görevini Yürüten Tenzile Sezer ile birlikte tüm Kaymakamlar ile çalışan 2 kişiden biridir.  Mustafa Bozdağ Özel İdare Müdürü olarak bu hafta içerisinde Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen bir yemek ile 34 yıllık meslek yaşantısına tamamlayarak emekli oldu.

Haberbolge.net olarak Özel idare Müdürümüz Mustafa Bozdağ’a bundan sonraki yaşamında Mutlu ve huzurlu yıllar dileriz.

haberbolge.net

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300