• BIST 10235.12
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Fenerbahçe Potada Beşiktaş'a Fark attı!

Fenerbahçe Potada Beşiktaş'a Fark attı!
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi ilk maçında Beşiktaş ile karşılaştı.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanan mücadele 92-62 üstünlüğümüzle tamamlandı. Potanın Kraliçeleri bu sonuçla çeyrek final serisinde 1-0 öne geçti. Quanitra Hollingsworth 18 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Miljana Bojovic ile Shavonte Zellous 13, Tuğba Palazoğlu ile Tina Charles 11, Cansu Köksal ise 10 sayıyla çift hanelere ulaşan oyuncularımız oldular.

Karşılaşmayı Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari ve Ünal Uzun da izledi.

Takımımız maça Birsel Vardarlı Demirmen, Agnieszka Bibrzycka, Shavonte Zellous, Quanitra Hollingsworth ve Tina Charles beşiyle başladı. Biba’nın üçlükle açılışını yaptığı mücadelede rakibin üçlüğü eşitliği getirdi. Shavonte’yle farkı açmaya başlayan ekibimiz Quanitra’nın sayılarıyla skoru 9-3’e getirdi. Televizyon molasının 9-6’yla geçildiği maçta Quanitra ve Shavonte skoru 13-6’ya getirdi. Karşılıklı sayılarla devam eden mücadelede ilk periyot 18-12 üstünlüğümüzle tamamlandı.

Tina Charles’in isabetli serbest atışlarla farkı 8 sayıya çıkardığı karşılaşmada konuk ekibin isabetli serbest atışları farkı tekrar 6 sayıya indirdi. Tuğba Palazoğlu ve Tina Charles’la yakaladığı 5 sayılık seriyle farkı çift hanelere çıkaran Potanın Kraliçeleri skoru 25-14’e getirdi (07:37). Rakibin sayılarına Tina ve Bojovic’le yanıt veren Takımımız Tuğba’nın üçlüğüyle farkı 14 sayıya çıkardı (04:37). Rakibine karşı rahat bir oyun sergileyen Potanın Kraliçeleri Beşiktaş’ın farkı eritme çabalarına sayılarla karşılık verdi ve soyunma odasına 14 sayı farkla önde gitti (42-28). 

Rakibin sayılarıyla başlayan üçüncü periyotta Potanın Kraliçeleri Quanitra, Tuğba, Tina ve Birsel’in basketleriyle televizyon molasına 54-36 önde gitti (04:40). Mola sonrası karşılıklı basketlerle devam eden oyunda Takımımız etkili hücumuyla rakibin farkı kapatmasına izin vermedi ve üçüncü çeyreğin skorunu 63-44 olarak belirledi.

Cansu Köksal’ın üçlüğüyle başlayan son periyotta Bojovic’in üçlüğü skoru 69-44’e getirdi. Rakibin farkı eritme çabalarına Quanitra’nın sayılarıyla yanıt veren Fenerbahçemiz Bojovic ve Tuğçe’nin üçlükleriyle farkı 25 sayıya çıkardı (05:53). Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçemiz Cansu’nun turnikeleri ve üçlüğüyle skoru 86-57 yaptı. Kalan sürede de rahat oyununu sürdüren Takımımız parkeden 92-62 üstün ayrıldı. 

 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar





Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300