• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Fenerbahçe Sivas maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Sivas maçı ne zaman, saat kaçta?
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Sivasspor'u konu ediyor. Peki Fenerbahçe Sivas maçı ne zaman, saat kaçta?

 

Spor Toto Süper Lig'de bugün Fenerbahçe Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Ligde 10. haftada Bursaspor, 11. haftada Eskişehirspor ile berabere kaldıktan sonra 12. haftada Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişine son veren sarı-lacivertliler, Sivasspor maçından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE HABERLERİ

 

12 Aralık 2014 Cuma

Maç: Fenerbahçe - Sivasspor

Saat: 20.00

Stat: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

Hakem: Mustafa İlker Coşkun

Yayın: LİG TV 

 

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında saat 20.00'de Sivasspor'la karşılaşacak. Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçta sürpriz yaşanmaması için futbolcularını uyardı. Konuk Sivasspor'da ise önemli eksiler var.

  

Fenerbahçe’de haftayı kayıpsız geçmek isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularını Sivasspor maçı için uyardı. Sürpiz yaşamak istemeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, hafta boyu yapılan çalışmalarda rakibin eksilerini ve artılarını anlatarak, takımını maça hazırladı. 

 

Oyuncularını, rakibin eksiklerine aldırış etmemeleri konusunda uyaran Kartal, baskılı bir futbol istedi. Hafta boyunca tempoyu arttırma üzerine çalışan sarı lacivertliler, rakibe ön tarafta şok pres uygulamayı da sıkça denedi.

Fenerbahçe'de Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve son günlerde takımla çalışmalara başlayan Diego, Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı. Brezilyalı oyuncu 2 haftadır takımdan ayrıydı. Diego yalnızca iki gündür takımla çalışmalara başlamıştı. Teknik ekip sağlık ekibiyle görüştü ve yıldız oyuncu riske edilmedi.

 

Konuk ekip Sivasspor'da ise eksiklerin listesi kabarık. Ziya Erdal, Burhan Eşer ve İbrahim Toraman sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan isimler. Ayrıca son lig maçında kırmızı kart gören John Utaka da Fenerbahçe'ye karşı görev alamayacak. Ligde sadece 2 galibiyeti bulunan Sivasspor 16. sırada yer alıyor. Roberto Carlos'un öğrencileri Kadıköy'den puan çıkararak çıkışa geçmeyi planlıyor.

 

 

LİGDE 19. RANDEVU

 

Fenerbahçe ile Sivasspor, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 19. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe 11, Sivasspor 4 galibiyet aldı. Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 18 maçtan 11'ini Fenerbahçe, 4'ünü Sivasspor kazandı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 42 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi. Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, İstanbul'da 5-2, Sivasspor da evinde 2-0'lık skorlarla kazandı.

 

DİEGO'NUN DURUMU

 

Sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ın sakatlığı geçti. Takımla çalışmalara başlayan Brezilyalı futbolcunun, yarınki maçta oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Sow, Emenike.

 

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA

 

Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.  Ligde üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, 14. haftadaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçında cezalı duruma düşecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300