• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Futbolun Ekim ayı yıldızları belli oldu

Futbolun Ekim ayı yıldızları belli oldu
Ekim ayında medyada adından en çok bahsettiren takımlar, sporcular, teknik direktörler ve kulüp yöneticileri belli oldu.

 Araştırmaya göre, en çok konuşulan futbol takımı Galatasaray, en çok konuşulan futbolcu ise Caner Erkin... İşte Medya Takip Merkezi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Ekim ayı medya raporu ve aya damgasını vuran olayların detayları…

 

Süper Lig tüm hızıyla devam ederken, futbolda geçtiğimiz ayın en çok konuşulanları belli oldu. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) medya raporuna göre, Galatasaray en çok konuşulan takım olurken onu sırasıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe izledi.

 

Geçtiğimiz ay sergilediği başarılı performanslarla adından Süper Lig’in en istikrarlı takımı diye bahsettiren Galatasaray, Ekim ayında aynı başarıyı gösteremedi. Büyük derbi maçından beraberlik ile ayrılan sarı kırmızılı takım, Trabzonspor karşısında ise 2-1 mağlup oldu. Tüm bu haberlerle birlikte Galatasaray yazılı basın ve internet medyasında toplamda 54 bin 429 habere konu olarak adından en çok bahsettiren takım oldu.

 

Beşiktaş istediği başarıyı yakalayamıyor

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, son müsabakalarda aynı performansı sergileyemedi. Ligde 4 hafta üst üste başarı elde edemeyen siyah beyazlı takım, Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 3 puanı ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısını Süper Lig’de göstermeyen Beşiktaş, toplamda 53 bin 866 haberde yer alarak listenin 2. sırasındaki takım olarak kayda geçti.

 

Fenerbahçe Süper Lig’de 8. sırada

Türkiye’nin “1 numaralı derbisi” olarak bilinen Fenerbahçe - Galatasaray maçından her iki takımda golsüz ayrılmıştı. Ardından sarı lacivertli takım, Kayserispor ile karşılaştı ve maç bol gollü bir beraberlikle sona erdi. Süper Lig’in 10. Haftasını toplamda aldığı 16 puan ile 8. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ay boyunca yazılı basın ve internet medyasında 52 bin 291 haberde yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300