• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?
Galatasaray açılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Peki Galatasaray, Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta?

 

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray'da Melo ve Dzemaili dışında Veysel, Chedjou ve Sneijder de kadroya alınmadı.

GALATASARAY

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği ile Ankara'da karşılaşacak. Ligdeki son 4 maçında Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu'nu mağlup eden sarı-kırmızılı takım, Ankara deplasmanında da galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Galatasaray Erdoğan'ı ziyaret etti!Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu zorlu maç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

HAMZAOĞLU RİSKE ETMEDİ

Maçın kadrosunu belirleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu hafif sakatlıkları bulunan oyuncularını riske atmadı. Burnu kırılan Veysel Sarı ile ağrıları süren Aurelien Chedjou ve Wesley Sneijder  Ankara'ya götürülmedi. Sarı kart cezalısı Felipe Melo ile tedavisi devam eden Blerim Dzemaili de kadroya alınmadı.

ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI

Maç için Ankara'ya giden sarı-kırmızılı takım coşkuyla karşılandı. Esenboğa Havalimanı'nda yaklaşık 250 taraftar, sarı-kırmızılı ekibi meşalelerle karşıladı.

Galatasaraylı futbolcular takım otobüsüne güçlükle binerken, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak da taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Albayrak, takım otobüsünün önünde bekleyen taraftarları sakinleştirdikten sonra, Galatasaray'ı taşıyan araç, kamp yapılan otele hareket etti.

4 İSİM SARI KART SINIRINDA

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı maçı öncesi 4 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, Gençlerbirliği maçında kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Galatasaray'a verilen tribün kapatma cezası nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar, Gençlerbirliği maçını statta takip edemeyecek. 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma saat 20'de başlayacak ve hakem Mete Kalkavan tarafından yönetilecek.

GENÇLERBİRLİĞİ MUHTEMEL 11

Ramazan, Ahmet Yılmaz, Ahmet Çalık, İbrahim, Tosic, Tomic, Doğa, Petrovic, Gosso, İrfan, Stancu

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Emre Çolak, Selçuk, Hamit, Burak, Bruma, Umut Bulut

Galatasaray Erdoğan'ı ziyaret etti!

Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu zorlu maç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Galatasaraylı futbolcu, yönetim ve teknik ekibin yer aldığı heyet bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

ERDOĞAN'A 53 NUMARALI FORMA

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından, sarı kırmızılı takım Cumhurbaşkanı ile görüşmelerde bulundu. Galatasaray heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 53 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300