• BIST 9548.09
  • Altın 2492.255
  • Dolar 32.5078
  • Euro 34.5792
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

H.İbrahim Sönmez'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı

H.İbrahim Sönmez'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı
Atiker Konyaspor'umuzda, iç transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanan 25 yaşındaki H.İbrahim Sönmez'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde Futbol Şube Sorumlumuz Ömer Korkmaz ve Genel Müdürümüz Muhammed Ak'da hazır bulundu.

2014-2015 sezonunda takımımıza transfer olan ve bir sezon Anadolu Selçukspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2015-16 sezonunda yeniden takımımıza dönen 25 yaşındaki H.İbrahim Sönmez, 2018-19 sezonu sonuna kadar Atiker Konyaspor'umuza bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kulübümüzle devam eden sözleşmesini 2 yıl daha uzatan golcü oyuncumuz H.İbrahim Sönmez, mutlu olduğunu ve tek düşüncesinin geçen sene yakalanan başarıların devamı için takımımıza katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Açıklamasına "Öncelikle çok mutluyum. Mevcut sözleşmemi 2 sene daha uzatmış bulunmaktayım. Bana destek veren ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" sözleriyle başlayan H.İbrahim Sönmez,"Geçen sene yakaladığımız güzel başarılar vardı, bu sene de o başarıları devam ettirmek dileğiyle sözleşmemi 2 yıl daha uzattık. İnşallah ben takımıma, takımım da bana katkı sağlar ve güzel bir sezon geçiririz" şeklinde görüş belirtti.

UEFA Avrupa Ligi'nin kendileri için farklı bir tecrübe olacağını da sözlerine ekleyen oyuncumuz Halil İbrahim Sönmez, "Bizim için yeni bir heyecan, farklı bir deneyim olacaktır. Ben Avrupa Ligi’nden kötü sonuçlarla döneceğimize inanmıyorum. Gerçekten çok iyi hazırlandık bu sene. Bu sene Avrupa Ligi’nde de gruptan çıkmayı deneyeceğiz öncelikli amacımız o. İnşallah hedeflerimize güzel bir şekilde ulaşır güzel bir sezon geçiririz" dedi.

Oyuncumuz Halil İbrahim Sönmez, "Buraya ilk geldiğim zaman kişisel olarak tabi ki korkularım da vardı. Takıma adapte olmaya çalışıyordum" derken sözlerine şöyle devam etti:

"Aykut Hocam sayesinde bu adaptasyon süreci kısa sürdü, ben de o kısa süre içerisinde kendimi geliştirdim ve takıma adapte oldum. Ben tek amacım takımıma verebileceğim maksimum katkıyı verebilmek, bunu için çalışıyorum. İnşallah takımıma fayda sağlarım ve katkıda bulunurum, takımı da yukarılara taşıyabilirim..."

Haberin fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300