• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Hacı Ömerağa Petrol İstasyonu ve Dinlenme Tesisleri Açıldı

Hacı Ömerağa Petrol İstasyonu ve Dinlenme Tesisleri Açıldı
Hacı Ömerağa Petrol İstasyonu ve Dinlenme Tesisleri Aksaray-Konya karayolu üzerinde Eskil Eşmekaya Kasabası'nda yenilenen yüzüyle hizmette.

26 yıl boyunca aralıksız Yılmaz Petrol olarak hizmet veren ve bölgede kaliteli mazotun önemli adreslerinden birisi olan petrol istasyonu şimdi yenilenen yüzüyle Hacı Ömerağa Petrol İstasyonu ve Dinlenme Tesisleri olarak hizmet vermeye başladı. 

Babası merhum Hacı Ömer Eşmekaya ile amcası Yılmaz Eşmekaya'nın sahibi olduğu Yılmaz Petrol'de 26 yıl boyunca müşterilerine hep en katileli akaryakıtın satıldığını ifade eden Hacı Ömerağa Petrol İstasyonu ve Dinlenme Tesisleri sahibi Fahri Eşmekaya, "Güzel bir söz vardır, insan büyüklerinden ne görürse onu sürdürür diye, biz de büyüklerimizden, atalaramızdan dürüstlüğü, doğruluğu gördük, o dönemde öyle bir çok gurur veren örnekler yaşadık ki insanlar bizim mazotumuzdan alabilmek için traktörüyle, kamyonuyla kilometrelerce yol alıp petrol istasyonumuzu tercih etmiştir. İnşallah aynı anlayışla kaliteli akaryakatın adresi olacağız. Mersin Dolum Tesislerinden sevkiyatını gerçekleştirdiğimiz motorininle birlikte, madeni yağİpregaz otogazın yanı sıra Adblue dizel enjeksiyon ve ağır vasıta araç yakıtlarıyla açılışa özel fiyatlarla müşterilerimize 7 gün 24 saat hizmete hazırız." diye konuştu.

Petrol istasyonlarında restoran, kasap, market, oto lastik servisi ve oto elektirikçinin mevcut olduğunu söyleyen Fahri Eşmekaya, "15 yıl boyunca bir çok farklı firmada otobüslerde kaptan olarak görev yaptım ve bu süreçte her zaman bir ayağımız köyde oldu. Dolayısıyla bir kamyon ve otobüs şoförü petrol istasyonu ve dinlenme tesisinde neye dikkat eder. Bir çiftçi için traktörüne çekeceği mazot ne kadar önemli çok çok iyi bilen birisiyim o nedenle işimizi bir iş yeri sahibi gibi değil, bir müşteri gibi dizayn ediyor ve arkadaşlarımızla bu yönde çalışıyoruz. Örneğin aile yerimizinde mevcut olduğu aile ve kamyoncular için önemli bir lezzet durağı olacak restoranımızda ülkemizin bu alanda en iyi olan ustalarından Adanalı Pala Dayı ile hizmet veriyoruz ve etlerimiz tamamen Eskil, Eşmekaya, Sultanhanı bölgesinin sağlıklı ve genç hayvanlarından kendi kesimimiz, ayrıca restoranımızda kelle-paça, işkembe çorbası ile çorba çeşitleri, salata, sulu yemek, ızgara çeşitleri, pirzola, meşhur eşmekaya koyun yoğurdu, ev baklavası ve tatlı çeşitleri bulunmaktadır. Bununla birlikte tuvalet temizliğini önemsiyoruz, lavabolarımızda 24 saat sıcak su akmakta ve bay-bayanlara 24 saat sıcak suyla duş alma olanağı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

İrtibat Tel: 0538 977 7463

2-004.jpg4-001.jpg1-004.jpg3-003.jpg

13.jpg10.jpg11.jpg12.jpg

9.jpg8.jpg7-001.jpg6-001.jpg5-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300