• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

İsmail Kartal: "Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum"

İsmail Kartal: "Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum"
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Bursaspor karşısında elde edilen galibiyet ile ilgili oyuncularını ve kendilerine inanan taraftarları tebrik etti.

eknik Direktörümüz İsmail Kartal, Bursaspor karşısında elde edilen galibiyet ile ilgili oyuncularını ve kendilerine inanan taraftarları tebrik etti.

Maçı yayıncı kuruluşa değerlendiren İsmail Kartal, “Öncelikle, sakatlarla boğuşuyorduk. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Zamanından önce bazı oyuncularımızın takıma dönmesini sağladı. Maçtan önce de konuştuğumuz gibi, iki türlü önemi vardı. Hem kazanmak, hem de liderlik. İyi başladık. İkinci yarının başında yaptığımız taktiksel hamle ile oyun üstünlüğünü ele aldık. İlk yarıda verdiğimiz pozisyonları ikinci yarıda Bursaspor'a vermedik. Seyircimizin de verdiği destekle kazanmak isteyen bir Fenerbahçe vardı sahada. Sonuçta lider olduk bu akşam. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum, bize sonuna kadar inandıkları için" dedi.

Şampiyonluk yarışı ile ilgili soruya Kartal,  “3 takım da şampiyonluk yolunda soluksuz şekilde devam ediyor. Bu tip maçlarda daha az hata yapan takım kazanır. Biz desteğe rağmen, kendimizin oynaması gereken futbolu oynayarak bu maçları kazanamazdık. Bu tip maçları farklı kazanmaktansa, daha disiplinli ve daha az hata yaparak az farklı kazandık. Bu 3 puan camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Takımımıza galibiyeti getiren golü kaydeden Webo’nun performansı ile ilgli de Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Webo kaliteli bir oyuncum. Sonradan girdiği maçlarda da onun sayesinde kazandık. Belki baştan oynatsam o maçlarda onu, sonradan girdiği gibi güçlü olamayacaktı. Webo çok genç bir oyuncu değil. Bazı oyuncuları koruyarak, dengeli gitmemiz lazım. Onu kullana kullana bu hale getirdik” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300