• BIST 10191.83
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

İsmil, Ovakavağı, Hayıroğlu’na Kapalı Pazar Marketi!

İsmil, Ovakavağı, Hayıroğlu’na Kapalı Pazar Marketi!
Karatay Belediyesi tarafından yapımı İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu Mahallelerinde tamamlanan kapalı pazar marketler, İsmil’de yapılan açılış töreniyle hizmete girdi.

 Törene Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Ali Sönmez, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Karatay ve Tüm İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun, Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz, Selçuklu ve Karatay ilçe jandarma komutanları ve çok sayıda İsmilli katıldı.

 

        Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisiyle başlayan açılış töreninde ilk olarak söz alan İsmil Mahalle Muhtarı Hasan Böcü mahallelere kazandırılan pazar marketler için Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti. Ardından söz alan Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz “Karatay Belediyesi tarafından 15 kapalı pazar yapıldı. Halkımızın ve esnafımızın memnuniyeti için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.” dedi. Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli “6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Kanunu’nun meyvelerini görüyoruz. Şehir merkezinde ne varsa yeni bağlanan mahallelerde de aynı hizmetler olacak ve olmaya da devam ediyor. Divanlarda Acıdort’da merkezdeki imkanları sunmak için çalışıyoruz. İsmil Pazar Market 1500 m2 kapalı alanda 2600 m2 arsada yer alıyor. İçerisinde  sosyal ihtiyaçları karşılayacak alanlarımız mevcut. Hayıroğlu Pazar Market 826 m2 alanda,  Ovakavağı 1095 m2’lik alanda yer alıyor. Pazar marketleri, hemşerilerimizi ve esnafımızı kışın yağmurdan kardan; yazın sıcaktan korumak için gerçekleştirdik. 18 Nisanda Selim Sultan Sosyal Tesislerinin açılışını gerçekleştireceğiz. Sosyal Tesisimizde 700 kişilik halı saha, muhtar evi, AVM, emekli konağı mevcut. 2 Mayısta Kızören’de asfalt sezonunu açacağız. Eskiden 20 km içinde hizmet verirken; artık 86 km’de yaklaşık 2832 km’lik devasa bir alanda hizmet veriyoruz. Her tarafa hizmet etmeye Belediyemizin gücü yeter. Biz birileri gibi hendek kazan belediyelerden değiliz. Biz hemşerilerimize en kısa sürede en kaliteli hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Hizmetlerin Karatay’ımıza Konyamıza hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.

 

        Yapılan duanın ardından törene katılan protokol üyeleri Pazar Marketlerin açılışını gerçekleştirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300