• BIST 10091.04
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Karatay’da Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Karatay’da Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor
​Karatay Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenli olarak devam eden ağaçlandırma çalışmaları okul bahçelerinde ve sanayi alanlarında da hız kesmeden devam ediyor.

Büyük ölçekli bir ilçe olmanın verdiği sorumlulukla her alanda çalışmalarına devam eden ve yeşile verdiği değeri her fırsatta dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli “ Karatay’ın nüfusu her geçen gün artıyor. Yatırımlarımız Karatay’a değer katıyor. Gerek Belediyemizin yaptığı çalışmalar gerek merkezi hükümetin ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar ile Karatay her geçen gün talep gören bir ilçe halini alıyor. Bu talebi karşılamak adına ilçeye kazandırdığımız kooperatiflerin yanı sıra sosyal donatı alanları ve yeşil alanlar ile de ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Yüzme havuzları ve sosyal tesisler ile Karatay bir cazibe merkezine dönüşüyor. Bütün bunların yanı sıra yeşil alan çalışmalarına önem veriyoruz. Büyük ve küçük ölçekli parklar ile yeşil alan çalışmaları yapıyoruz. Sadece görünen alanlarda değil okullarda ve sanayi alanlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak ekiplerimiz Çatalhüyük Mahallemizde bulunan İlhan Nuran Keskin Ortaokulu’nda yaklaşık 5000 m2 alanda 115 adet ibreli ağaç türünü toprakla buluşturdu. Bahçede bulunan yabancı ot temizliğini yaparak okulda okuyan öğrencilerimizin daha estetik bahçede vakit geçirmeleri için çalışmalarını sürdürdü. İlave olarak Çelik Eşyacılar Sanayi Sitesi içerisinde 350 adet ibreli ağaç dikimi gerçekleştirdik. Bizler görevlerimizin sorumluluğunun bilincindeyiz ve bu bilinçten hareketle halkımız için her şeyi düşünüyor elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; merkezde olan uzak mahallelerde olacak düsturu ile hareket ettiklerinin altını çizerek Hayıroğlu, Ovakavağı, İsmil, Yarma gibi yeni bağlanan mahallelerde de cami, kuran kursu, okul gibi ortak paylaşılan alanlarda çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300