• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Karatay'da Asfalt Seferberliği

Karatay'da Asfalt Seferberliği
Karatay Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt seferberliğine Karaaslandede Mahallesi'nden devam ediyor. Başkan Mehmet Hançerli asfaltlama çalışmalarını tüm ilçeye yayarak yaptıklarını söyledi.

Karatay Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen asfaltlama çalışmaları 82 mahallede hız kesmeden devam ediyor.  Çalışmaları yerinde takip eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarının süratle devam ettiğini belirtti. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan Hançerli, sert geçen kışın ardından yollarda meydana gelen bozulmaların önüne geçebilmek için asfaltlama çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Başkan Mehmet Hançerli, yaz aylarını karşılarken asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, ilçenin dört bir yanında gece gündüz çalışarak asfalt seferberliği başlatıldığını kaydetti. Başkan Hançerli, "Bu sene çetin bir kış geçirdik. Sert geçen kış koşullarıyla birlikte yollarımızda bazı hasarlar oluştu. Şehir merkezindeki mahallelerimizde beton asfalt kaplama ve yama çalışmalarını hızlandırdık.  Merkeze daha uzakta olan mahallerimizde de yama çalışmaları ve alt yapı hazırlığı çalışmaları yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Karaaslandede Mahallemizde beton asfalt çalışmalarını sürdürürken diğer ekiplerimiz Keçeciler Caddesi ve Kanal Caddesinde asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.

Her mahalleye eşit hizmet

Karatay'ın en ücra köşesine kadar asfalt serimi yapılacağını dile getiren Başkan Hançerli; "82 Mahallemizde herhangi bir yol problemi varsa vatandaşlarımız hiç kuşkuya düşmesin. Ekiplerimiz anında müdahale için gece gündüz hazır bekliyor.  Alt yapı, satıh kaplama ve beton dökme çalışmalarımız mahalle aralarında olduğu gibi iş merkezlerinin olduğu sokaklarda da devam ediyor. Ramazan ayı öncesinde bu tür fiziki çalışmalarımızı bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerine yer verdi. Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu ve ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Mehmet Hançerli; 2017'nin dolu dolu bir hizmet yılı olacağını söyledi.  Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarının kendilerini çok memnun ettiğini belirten mahalle sakinleri ise, "Mahallemizde bozulan yollar belediye başkanımızın talimatıyla hızlı bir şekilde yapılıyor. Kendisine ve tüm emeği geçen ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300