• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C

Karatay'ın Kurmaylarından Birlik Beraberlik Mesajı

Karatay'ın Kurmaylarından Birlik Beraberlik Mesajı
Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Belediye Meclis üyeleri Karatay ve Diğer İlçeler Muhtarlar Derneğine ziyaret ederek yeni dernek binasının hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek 302 Bin nüfuslu Karatay'a birlikte hizmet ettiklerini belirtti.  Bir taraftan meclis üyelerinin almış oldukları kararlarla Hz. Mevlana'nın diyarına hizmet noktasında yön verdiklerini dile getiren Hançerli, 29 mahalle taşra olmak üzere 82 mahalleye hizmet ettiklerini söyledi. Bir ekip ruhu içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Hançerli, mahallelerdeki eksiklikler ve ihtiyaçların mahalle muhtarları tarafından daha iyi bilindiğini ve yapılan diyaloglar çerçevesinde hizmetin eşit olarak götürülmesine vesile olduklarını kaydederek mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Karatay ve Diğer İçeler Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine yeni bir bina tahsis etmelerinden dolayı Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti. Mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi noktasında her türlü desteğin hem Karatay Belediyesi hem de Karatay Kaymakamlığı tarafından verildiğini vurgulayan Suat Uzun, birlik beraberlik içerisinde sürdürülen çalışmaların meyvesini Karatay'ın aldığını söyledi.

 

Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz ise "Devletimizin bekası, milletimizin refahı için önemli olan hep birlikte çalışmak. Karatay'da bu birlik ve beraberliği görüyorum" dedi. Karatay'da güzel hizmet olduğunu ifade eden Yılmaz, hem mahalli hem de merkezi idareler olarak Karataylıya hizmet etmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300