• BIST 10251.54
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Komek Engelliler Haftasında Anlamlı Program

Komek Engelliler Haftasında Anlamlı Program
Engelliler Haftası nedeniyle Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezinde KOMEK Öğretmenleri tarafından anlamlı bir program düzenlendi.

        Engelliler Haftası için Düzenlenen Programa AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetimi, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Program öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü Hüsnü Nallı zihinsel çocuklara yönelik eğitim veren okulun 2012 yılında açıldığını belirterek açıldığı günden bu güne kadar destek veren herkese teşekkür etti.

        AK Parti hükümeti tarafından öncelikle engellilere yönelik çıkartılan kanunlara minnettar olduklarını dil getirerek sözlerine başlayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yerel yönetimler olarak engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri her zaman ön planda tuttuklarını vurguladı. Başkan Hançerli, "Özellikle Karatay'a kazandırılan parklarda ilk yaptığımız iş engellileri park alanına götürmek ve onların istekleri doğrultusunda parkı fiziki manada düzenliyoruz" diyerek engelliler haftasında böyle anlamlı bir programı düzenleyenlere teşekkür etti.

 

        AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Ali Yeşilyurt'un selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, asıl engelin gönül ve akılda başladığını belirterek "Gönlümüzdeki ve aklımızdaki engelleri kaldırırsak toplumda hiçbir engelimiz kalmayacaktır" dedi. AK Parti Hükümetinin sosyal politikaları içerisinde önem verdiği konular olarak Aile ve Engelli çocuklar olduğunu kaydeden Leyla Şahin Usta, engelliler haftasında zihinsel engelli çocuklarla buluşmayı sağlayan okul yetkililerine KOMEK  öğretmenlerine teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından programa katılan protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edilirken, program öğrencilerin okuduğu şiirler ve müzik dinletisiyle son buldu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300