• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Konyaspor Hazırlıklar Başladı!

Konyaspor Hazırlıklar Başladı!
Torku Konyaspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Ligi Hasan Doğan sezonunun açılış maçını Torku Arena’da  Akhisar Belediyespor ile oynadı.  Yeşil-beyazlı taraftarlar özledikleri takımlarını izlemek için stadyuma akın etti.  Ancak oynanan oyun  takımlarını izlemeye gelen  Torku Konyaspor sevdalılarını memnun etmedi.  Stadyuma galibiyet umudu ile gelen yaklaşık 20 bin Konyaspor taraftarı  90 dakika boyunca maçı kaybetmenin stresini yaşadı.  Maçın başında 1-0 geriye düşen Torku Konyaspor’da taraftar tedirgin olurken 80. Dakikada Dossa Junior’un golüyle biraz olsun rahatladı.  90 dakika takımlarını destekleyen taraftarlar karşılaşma sonunda oynanan oyunun yeni sezonda umut vermediği görüşünde birleşti.  Taraftarların aklında her sezon olduğu gibi bu sezonda da “Rahat rahat maç izleyemeyeceğiz mi” ? Acaba sorusu takıldı.


KARTAL’DA 5 İSİM KADROYA GİREMEDİ


Torku Konyaspor’da Akhisar maçında 3 isim forma giyemedi. Yeşil-beyazlılarda cezaları bulunan Abdülkerim Bardakçı ve Rangelov ile izinli olan İbrahim Sissoko maçta forma giyemedi. Kenan Özer ve Okan Derici ise teknik heyetin görüşü ile  18 kişilik kadroda yer almadı


HAZIRLIKLAR BAŞLADI


Torku Konyaspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı. Torku Konyaspor'da, Akhisar Belediyespor ile oynanan sezonun 1.hafta maçının ardından ara verilmeden 22 Ağustos Cumartesi günü Kayserispor ile deplasmanda oynanacak 2.hafta karşılaşmasının hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı. Akhisar karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu ve pas çalışmasının ardından çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yeşil-beyazlılar  bugün izin yaptıktan sonra yarın saat 10:00'da Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına yeniden başlayacak.


merhababahaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300