• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Konyasporda yoğun hafta

Konyasporda yoğun hafta
Geçen haftayı sessiz geçiren Torku Konyaspor'da yöneticileri yoğun bir mesai bekliyor.

Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, bu hafta için 2 transfer yapabileceklerini, taraftarların sabırlı olmasını istedi.

2 İMZA OLABİLİR

Geçtiğimiz hafta transferi ağırdan alan Torku Konyaspor'u bu hafta yoğun günler bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, transferde bu hafta için 2 imzanın gerçekleşebileceğini belirterek, “Geçtiğimiz haftayı istişarelerle geçirdik, ama bu hafta iki oyuncuya imza attırabiliriz. Bizim için elzem olan sol ve sağ kanattan oynayabilen yabancı bir oyuncuyla  el sıkıştık. Sanırım bu hafta hem Torje, hem de kanat oyuncusuyla imzalarız. Bizim taraftardan tek isteğimiz sabırlı olsunlar. Bizim bütün çabamız iyi bir takım kurmak” dedi.

SİNAN'LA İLGİLENİYORUZ

Yeni sezon transfer çalışmalarını  değerlendiren Selçuk Aksoy, Galatasaray’dan Sinan Gümüş ile ilgilendiklerini doğrularken, “Sinan Gümüş’ü kadromuza dahil etmek istiyoruz. Galatasaray’a teklifimizi yaptık. Ancak Sinan için bir çok takımında devrede olduğunu öğrendik. Bu noktada futbolcunun ve kulübü Galatasaray’ın tercihi belirleyici olacaktır. Şartlarda anlaşabilirsek Sinan’ı renklerimize dahil etmeyi istiyoruz. Sol ve sağ bek arayışımız ise sürüyor. Sol bek için prensipte anlaştığımız Fransa 2.Ligi’nde oynayan bir oyuncu için kulübü pürüz çıkartınca transferden vazgeçtik. Bu mevki için yerli ve yabancı alternatifler üzerinde duruyoruz” şeklinde konuştu.

EKSİKLER GİDERİLECEK

Kartal'ın bir çok futbolcuyla adının geçtiğini basından çıkan haberlerle öğrendiklerini sözlerine ekleyen yeşil-beyazlı Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, “Transfer döneminin başından beri Fenerbahçeli oyuncularla kulübümüz anıldı. Şimdi de yine Fenerbahçe’den Bekir ve Emre’nin Konyaspor ile el sıkıştığı haberleri yapılıyor. Şuana kadar ne böyle bir transfer girişiminde bulunduk, ne de böyle bir düşüncemiz oldu. Taraftarımız bu tür haberlere itibar etmesin” dedi. Öte yandan Eskişehirspor’dan ayrılan Hürriyet Göcer ile de bir görüşme yapmadıklarını belirten Aksoy, 7 Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar eksikleri gidereceklerinin altını çizdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300