• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

MHP İl Başkanı Erel'in Polis günü mesajı

MHP  İl Başkanı Erel'in Polis günü mesajı
MHP İL Başkanı Av Ayhan EREL, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erel Mesajında;

MHP İl Başkanı Av Ayhan Erel, "Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve temel kurumlarından biri olan Polis Teşkilatı’mızın  170. kuruluş yıl dönümününü kutluyoruz. Toplum ve fert olarak  güven  ve huzur içerisinde yaşamamızın teminatı, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı için durmadan, fedakârca hizmet veren emniyet mensuplarını tebrik ediyorum" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:

"Milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, yasaların uygulanması ile demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması gibi önemli görevler üstlenen Emniyet Teşkilatı’mız ve polisimiz, bu görevlerini Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirmektedir.

Polis Teşkilatı’mız, halkımızın güvenini kazanmış, vatandaşlarımızın desteği ile görevini en iyi şekilde fedakarca  yapmaktadır. Polisimizin vatandaşlarımızla iyi iletişim kurarak, bu güveni zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınacağına, halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek çabası içinde olacağına inanıyorum. Polis Teşkilatımızın yeniliklere ve gelişmelere açık olmak, değişimlere uyum sağlamak amacıyla, altyapı, eğitim düzeyi ve teknoloji kullanımındaki atılımlarını bu kapsamda önemsiyor ve her zaman destekliyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” dediği gibi Polis Teşkilatı’mız ülkemizin, bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacak ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi her zaman sürdürecektir.

Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Polis Teşkilatımızın görevleri esnasında şehit olan mensuplarına Allahtan rahmet, gazilerimize uzun ömür diler, çalışanlarına da sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

                                     

                                                                                                                                        Av. Ayhan Erel

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300