• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Obruk'ta Birlik Beraberlik Ve Şükür Duası Yapıldı

Obruk'ta Birlik Beraberlik Ve Şükür Duası Yapıldı
Karatay Belediyesi'nin düzenlediği Birlik Beraberlik ve Şükür Duası 4000 kişilik bir katılımla Obruk Mahallesinde gerçekleşti.

Obruk Mahallesinde yapılan programa AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Halil Etyemez, Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zeren, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk, AK Parti Teşkilat Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik Beraberlik ve Şükür Duası programında konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya'nın 56 yıldır görülmeyen bir yağış aldığını belirterek böyle bir program yapmak istediklerini kaydetti. Başkan Hançerli Şükür Duasından önce yaptığı konuşmada, yağmurun geçimini çiftçilikten sağlayan vatandaşlar için çok önemli olduğunu belirtti. Yağmurla birlikte bereketin de arttığını söyleyen Hançerli, "Çiftçimizin yüzünün gülmesi, topraklarımızın bereketinin artması için Şükür Duası yapıyoruz.  Konya Ovasına rahmet yağdı. Yağmur çiftçilerimiz için vazgeçilemez bir nimettir. Bu mevsimde etkili olan yağmur, hepimizin ekili olan mahsulüne faydası olacaktır. Tüm çiftçilerimizin kazancı da artacaktır" dedi. Karatay'ın geniş bir coğrafya olduğuna dikkat çeken Hançerli, "Geniş bir coğrafyaya hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmetler çerçevesinde teşkilatımız ve milletvekillerimiz bizleri hiç yalnız bırakmadı. Ankara'ya gittiğimizde bir engel yok. Önceki engelleri çok iyi biliriz.16 Nisan'da gelen evetlerle birlikte işlerimiz daha da hızlı ilerleyecek. 6360 sayılı kanun çerçevesinde şehir merkezinde olan her şey merkeze uzak mahallerimizde de var. 82 mahalle ve 309 bin nüfusa hep beraber hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. Başkan Hançerli'den sonra konuşan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, yağışın çiftiler için önemine dikkat çekerek bütün üreticilere hayırlı kazançlar diledi.

"Sandıkları ihmal etmeyelim"

AK Parti Konya eski Milletvekili Hasan Angı "Türkiye yeni bir döneme doğru yol alıyor. Karatay her zaman sandıkları patlattı. İnşallah bu referandumda da sandıklardan evetler gümbür gümbür çıkacak" dedi. Konuşmasına Şükür Duası programını düzenleyen Karatay Belediyesi'ne teşekkür ederek başlayan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise; "Türkiye her santimetresinin bereketli olduğu bir ülke. Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için her zaman bir arada olmalıyız. Önümüzdeki süreç önemli inşallah 16 Nisan akşamı da sandıklardan çıkan evetlerle birlikte şükür duası yapacağımız bir akşamı yaşarız.  Böylesine hayırlı ve anlamlı bir günde bu topluluğun bir araya gelmesine vesile olan Belediye Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah yaptığımız dualarımız kabul olur." diye konuştu. Vatandaşlara bir çağrıda bulunan Usta, "Meselemiz ülke meselesi bu yüzden 16  Nisan'da herkesin sandıklara gitmesini çok önemsiyoruz. Konya'dan nasıl olsa yüksek oy çıkar diye rehavete kapılmayalım bir oy bile çok kıymetli" ifadelerine yer verdi.

"Osmanlı Tokadını vuracağız"

Son olarak konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise Şükür Duasıyla  Konya'ya daha da çok bereket gelmesi temennisinde bulundu. Türkiye'nin güçlü yürüyüşüne devam etmesi için sandıkları patlatalım diyen Etyemez şunları söyledi: "Önemli bir dönüm noktasını yaşıyoruz. 16 Nisan kabuğunu kırıp büyük Türkiye'nin yolunu açacaktır. 16 Nisan'da ülkemize müdahale etmek isteyen kendini bilmezlere önemli bir tokat vurmak için evet dememiz gerekir. Bu millet 15 Temmuz'da nasıl ki bu haddini bilmezlere cevabını vermişse, 16 Nisan'da da bunlara Osmanlı tokadını vuracaktır."

Program Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk'ün Birlik, Beraberlik ve Şükür Duası yaptırmasıyla devam etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300