• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Rapor Bekleniyor

Rapor Bekleniyor
Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konyaspor’da yeni sezon transfer çalışmaları için baş antrenör Aziz Bekir’in raporunu bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip ilk olarak iç transferi bitirip daha sonra ise dış transfere yönelecek

Türkiye Basketbol Ligini yaşadığı sıkıntılara rağmen 12. sırada tamamlayan Torku Konyaspor yeni sezona umutla bakıyor. Geride kalan sezonda yabancı oyuncular yönünden yaşanan sıkıntıları yeni sezonda yaşamak istemiyor.   Sezonun bitimiyle birlikte transfer çalışmalarına yoğunlaşan Torku Konyaspor’da başantrenör Aziz Bekir’in vereceği rapor bekleniyor.

PLAY-OFF’LARIN BİTMESİ BEKLENİYOR

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, yönetim olarak yeni sezon planlamalarına hız verdi. Yeşil-beyazlı yönetim Play-Off maçlarının bitmesi ile birlikte daha somut adımlar atmaya başlayacak.  Ligin bitiminin ardından sessiz ve temkinli bir çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlı ekip, güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Başantrenör Aziz Bekir ile anlaştıktan sonra iç transferlere geçen temsilcimiz, bu konuda henüz bir netlik kazandırmadı. Sözleşmesi devam eden Burak Selen’in dışında tüm oyuncuların durumu belirsiz. Bekir’in raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim, daha sonra oyuncularla sözleşme yenileyecek. Valentin Pastal ile büyük ölçüde devam etmek isteyen koç, diğer oyuncular ile de bir görüşme gerçekleştirecek. Torku Konyaspor, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak amacında. Bunun için dış transferlerini dikkatli bir şekilde sürdürmeyi hedefleyen temsilcimiz, play-off’ların bitmesinin ardından harekete geçecek.

TURHAN: YENİ SEZONA UMUTLA BAKIYORUZ

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan geride kalan sezonda şanssızlıklar yaşadıklarını yeni sezonda bu talihsizlikleri yaşamak istemediklerini ifade etti.

Turhan yeni sezona umutla baktıklarını ifade ederek, “ Aziz Bekir hocamızla devam etme kararı aldık. Kendisine güveniyoruz. Transfer konusunda da onun vereceği raporu bekliyoruz.  İç transferleri bitirdikten sonra dış transferlere yöneleceğiz.  Ancak Öncelikle Play-Off maçlarının bitmesini bekleyeceğiz. Hedefimiz yeni sezon için  imkanlarımız dahilinde güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmak.  Yönetim olarak dikkatli ve sağlam adımlar atarak  hareket ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300