• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Sanayispor'da tek hedef galibiyet

Sanayispor'da tek hedef galibiyet
Aksaray Sanayispor ligin 17. haftasında Pazar günü saat 13:30’da lider Altındağ Belediyespor’u konuk edecek.

Altındağ Belediyespor maçı hazırlıklarında dün teknik patron İsa Doğan  nezaretinde son taktik provasını gerçekleştiren siyah beyazlılarda oyuncuların formda olduğu  gözlerden kaçmadı.


Siyah beyazlılar cumartesi günü yapacağı hafif bir ter antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Altındağ Belediyespor maçı öncesinde temsilcimizde  hafif sakatlığı  tecrübeli savunmacı İbrahim Okur’un Pazar günü takımdaki yerini alabileceği, Hacılar Erciyes maçında burnu kırılan Adem Çolak’ın  forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. 


Sanayispor’da 15. hafta oynanan sorgun maçında kırmızı kart görerek AFDK tarafından 2 maç ceza alan   kaptan Hayrettin ateş Hacılar Erciyes maçının ardından   Pazar günü de  forma giyemeyecek.


Ligde son 3 haftadır yenilmeyen ve 5 puan toplayarak  özgüvenlerini artıran  siyah beyazlı oyuncular Pazar günü taraftarlarının desteği ile lider  Altındağ Belediyespor karşısında çıkışlarını sürdürmek için kenetlendi.


Siyah beyazlı temsilcimiz Sanayispor’da başarılı teknik patron İsa Doğan  takımda morallerin çok iyi olduğunu ve morallerin devam etmesi için önlerindeki zorlu Altındağ Belediyespor engelini puan ve puanlarla kapatmak istediklerini belirtti.


ilk devrenin son perdesinde Zara Belediyespor’un lider olduğunu ve rakipleri ile beraber kaldıklarını ve üstün durumda iken  rakiplerinin beraberliği yakaladığını hatırlattı. oyuncularının son haftalardaki yardımlaşmayı, arkadaşlıklarını sahada yansıtt5ıkları sürece puan alamayacakları rakip olmadığını savundu.


Doğan Pazar günü  tek istediklerinin taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını ve taraftarlar ile bütünleşerek mutlu sona ulaşacaklarını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300