• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 29 °C

Sergen Yalçın: "Çok şaşırdım"

Sergen Yalçın: "Çok şaşırdım"
Sergen Yalçın ve Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu oyunu eleştirdi.

 

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası"nda Balıkesirspor-Fenerbahçe maçı masaya yatırıldı.

Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu oyuna inanamadığını ifade ederek, "İsmail Kartal Selçuk'u oyuna alarak 1-0 skoru korumaya uğraştı. Buna çok şaşırdım. Nedir bu skoru koruma telaşı?" diye sordu.

Erman Toroğlu ise Fenerbahçe'nin Balıkesirspor'a attığı golle ilgili çarpıcı bir yorum yaptı. Toroğlu, "Ben karpuzcu olsam bu kaleciyi (Emrullah Şalk) çalıştırmam. Karpuzların yarısı gider... Gençlerbirliği-Gaziantepspor maçında da aynı şey oldu. Tarihte böyle bir goller görmedim, şike süreci olsaydı, bu kalecileri tutuklarlardı" dedi.

Sergen Yalçın: "Çok şaşırdım"

Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu oyunu oldukça sıkıcı bulan eski futbolcu Sergen Yalçın, "Fenerbahçe'yi iyi bulduk demek mümkün değil. Bunu beklemiyordum. Fenerbahçe için 'çok kolay bir maç olur' diye düşünüyordum. Zemin çok kötü olabilir. Emenike niye kulübede bekletilir? Bu ne kadar doğru? Sezon başından beri maalesef Fenerbahçe'den o iyi oyunu bir türlü göremedik. İnanamadım İsmail Kartal Selçuk'u oyuna alarak 1-0 skoru korumaya uğraştı. Buna çok şaşırdım. Nedir bu skoru koruma telaşı? Balıkesirspor'u da ilk kez bu kadar iyi gördüm" diye konuştu.

"Meireles, nasıl 90 dakika oyunda tutulur?"

Yalçın, İsmail Kartal'ın oyuncu tercihlerini de eleştirerek, şunları söyledi:

"O Meireles, nasıl 90 dakika oyunda tutulur? Öyle enteresan değişiklikler oldu ki... Takımın konsantrasyonu çok bozuk, bunu anlamıyorum. Şampiyonluğa oynayan bir takım var, ama koşmayan ve mücadele etmeyen bir takım. 2-3 yapmak için uğraşmayan bir takım varsa bir sorun var. 90 dakika oyundan hiçbir şey anlamadık. Kim teknik taktik olarak ne oynadı? Anlayamadık. Öylesine oynanan bir maç oldu sanki. Ben Fenerbahçe'den tatmin olmadım. Çok enteresan, bu kadar zayıf bir takıma karşı Fenerbahçe'nin doğru dürüst pozisyonu yok... Sezon başından beri Fenerbahçe'nin baskılı bir oyununu göremedik. Seyrederken insan uyuyor. Ortada birşey yok çünkü..."

Ermen Toroğlu: "İtalyan teknik direktörün Galatasaray'daki hali gibi..."

Ermen Toroğlu ise "Fenerbahçe'den ne bekliyorsunuz? İyi futbolcuları var ama iyi bir oyun çıkmıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe her gün kan kaybediyor. İtalyan teknik direktörün Galatasaray'daki hali gibi... Maçı seyrederken uykum geldi. Fenerbahçe'e ışık yok. 60'dan sonra Fenerbahçe bitiyor. Bir takım 60'a kadar Fener'i idare ederse sonrasında duman eder" dedi.

"Tarihte böyle bir goller görmedim, şike süreci olsaydı bu kaleciler tutuklanır"

Fenerbahçe'nin attığı golle ilgili çarpıcı bir yorum yapan Toroğlu, şunları ifade etti:

"Fenerbahçe'nin o golünü kaleci attı, Meireles değil. Şike süreci olsa bu gol yüzünden bu kalecileri tututlarlar. Tarihte böyle bir goller görmedim. Bugünkü Gençlerbirliği-Gaziantepspor maçında da aynı şey... Dünyada bu golü bu hafta TV'lerde gösterirler. Allah'tan kaleciler bu golleri şimdi yiyorlar, sezon sonunda yemiyorlar. Şu gollleri son haftalar yeseler ortalık yangın yeri olur. Bunları 'şike yapıyorlar' diye tutuklarlardı..."

"Karpuzcu olsam bu kaleciyi çalıştırmam"

Erman Toroğlu, hatalı gol yiyen Balıkesirspor'un kalecisi Emrullah Şalk'ı eleştirerek, "Ben karpuzcu olsam bu kaleciyi çalıştırmam. Karpuzların yarısı gider" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın için ise "Bu topu içeri almak daha zor... Kalecisi kötü olan takım küme oynuyorsa düşer, şampiyonluğa oynuyorsa şampiyonluğu kaybeder" yorumu yaptı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300