• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Sultanhanı Beldesinde Şükür Kurbanları Kesildi

Sultanhanı Beldesinde Şükür Kurbanları Kesildi
Sultanhanı beldesinde 15 Temmuz Darbe girişiminin Defedilmesi ve Şehitlerimizin Ruhları için Şükür kurbanları kesildi.

Sevabı 15 Temmuz Gecesi Ülkemizde Vatan Hainlerince bulunulan Darbe girişiminde şehit olan Vatandaşlarımız ve Bugüne kadar Vatanı için şehit olan tüm aziz şehitlerimizin ruhuna hediye edilmek niyeti ile 16 adet küçükbaş kurban kesildi.

Cuma Namazı Sonrası Merkez Bekirağa Camii önünde gerçekleştirilen Kurban Kesim merasimine Aksaray il Müftüsü Cemalettin Bal, Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, Sultanhanında Görev yapan Din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada Kısa bir konuşma yapan Sultanhanı belediye başkanı Fahri Solak ‘’15 Temmuzda Ülkemiz adına çok büyük hakaretler yapıldı. Üzerinde askeri elbise olan vatan hainleri ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak için dış güçlerle beraber hareket ederek malesefki bozmaya çalıştılar. Şükürler olsunki Milletimiz hükümetimizin devletimizin Bütün siyasi partileri bir araya gelerek hep birlikte tek yumruk olarak meydanları doldurduk. Şükürlerolsunki bu hakareti bertaraf ettik.

Sevgili sultanhanlı hemşerilerimiz Dünde seyrettiğiniz gibi Bu Feto Denen Şarlatan nediyor ‘’Avrupa birliği harekete geçmeli ‘’ Yani Türkiye yi kuşatmalı diyor, Avrupa birliği Yani Ecnebiyler bir araya gelsin Türkiyeyi Kuşatsın Türkiyeyi yerle bir etsin diyor.  Bir Türk Bir müslüman bunu kesinlikle yapmaz Bu Fetonun Müslümanlığıda tartışılır İnsanlığıda tartışılır. Benim siyasi bir partim var evet Ak Parti Sultanhanı Belediye başkanıyım Fakat  Söz konusu Ülke olunca Millet olunca Bayrak olunca bizim herzaman tek yumruk olmamız lazım. Bu memleketin 25 kuruşunu Zarar ettiren insanın Allah belasını versin. Biz ne için mücadele ediyoruz Türkiye Daha ilerilere gitsin diye fakat malesef avrupa birliği olsun Dış güçler olsun ve Bu Feto denen kişi olsun bunların üst akılları olsun Türkiyeyi karıştırmak için ugraşıyorlar. Bu ülkenin kalkınmasını engelleyenlerin allah belasını versin’’ dedi.

Ardından Aksaray Müftüsü Cemalettin Bal Tüm şehitlerimiz için ve Ülkemizin selameti için Tüm sultanhanı halkı ile birlikte Dua etti. Duanın ardından Kurbanlar Tekbirler Eşliğinde Kesildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300