• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Sultanhanı’na Doğalgaz Altyapı çalışması başladı…

Sultanhanı’na Doğalgaz Altyapı çalışması başladı…
Türkiye’nin en büyük beldesi olan Sultanhanı’nda Doğalgaz altyapı çalışması başladı. Altyapı çalışmasının başlaması nedeniyle Sultanhanı’nda temel atma töreni düzenlendi.

Törene Sultanhanı Belediye başkanı Fahri  Solak, Altyapı çalışmasını yapan  Enerya Firması Aksaray Müdürü Murat Küçükkaplan, Ak Parti Sultanhanı belde başkanı Hacı Ahmet Aslanhan, Sultanhanı Belediye başkan yardımcısı Hasan Temel, Belediye Meclis üyeleri, Eski Sultanhanı belediye başkanı Seyit Temel ve çok sayıda Sultanhanlı Vatandaş katıldı.

Törende Bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fahri Solak ‘Yoğun gayret ve çalışmaların ardından Sultanhanını Doğalgaza kavuşturuyoruz, tabi bu süreç hiç kolay olmadı burada bizlere destek veren büyüklerimiz Milletvekilimiz ve Ak parti Grup başkan vekilimiz İlknur İnceöz Hanımefendi, Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, Milletvekilimiz Mustafa Serdengeçti, İl başkanımız Abdulkadir Karatay’a teşekkür ediyorum. Sevgili hemşerilerim bu başarılar kolay olmuyor, eğer Ak partinin belediye başkanıysan birazda gayretliysen bu çalışmalar geliyor. Biz bunun gayretini büyüklerimizin desteğiyle belde dahi olsak bu hizmetler kazandırılıyormuş biz bunun mutluluğunu gururunu yaşıyoruz, sultanhanımıza hayırlı olsun. Müdürümüzde belirtti bu hizmet bir arz talep meselesi, Firma geldi buraya bir yatırım yapıyor vatandaşlarımızda talep ederse Sultanhanı’nın her sokağına doğalgaz gelir, zaten 2018 yılında Sultanhanına gazı vereceklerini beyan ettiler, 2018 de Güzel bir sultanhanı Tertemiz bir sultanhanı olacak inşallah, hepinize temel atma törenine katıldığınız için teşekkür ediyorum’ dedi.

Enerya Aksaray müdürü Murat Küçükkapdan ise yaptığı açıklamada 2018 yılının ilk baharında ilk olarak TOKİ Konutları ve şehir merkezine gaz verileceğini daha sonra ise Tüm Sultanhanı’nın Doğal gaza kavuşacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından Dualar ile İlk Gaz hattı döşemesi işlemi gerçekleştirilerek temel atma töreni sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300