• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Torku Konyaspor Galatasaray'a Bileniyor!

Torku Konyaspor Galatasaray'a Bileniyor!
Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 karşılaşmasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman core çalışmasıyla başladı. Daha sonra sahaya çıkan futbolcular pas ve şut antrenmanı yaptı. Futbolcular antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı futbolcu Ali Turan, iyi bir futbol oynadıklarını söyleyerek, "İyi oyunumuzu maalesef skora yansıtamıyorduk. Son iki üç haftaya baktığımızda hem Türkiye kupası olsun hem süper lig olsun bunu skora da yansıttık. Özellikle son oynadığımız Balıkesirspor maçında da iyi mücadele sergiledik. İkinci yarı tamamen oyunun kontrolü bizdeydi. Net pozisyonlarımız vardı. Onları değerlendirebilsek belki daha farklı bir skorla ayrılabilirdik. Saha şartları zemin olarak iyi değildi açıkçası. Ama dediğimiz gibi iyi mücadele sergiliyoruz. Bunun neticesinde de uzun haftalar sonra ilk deplasman galibiyetimizi aldık. İyi bir seri yakaladık. Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız Türkiye kupası maçı var. O maçta da çıkıp iyi bir mücadele edip bir üst tura çıkmak istiyoruz" dedi.

Bu hafta ligde oynayacakları Sivasspor maçı hakkında yorumlarda bulunan Ali Turan, "Galatasaray maçından sonra Sivasspor maçı var. Bizim için çok önemli. Geçen haftaya baktığımızda hem Balıkesirspor maçı olsun ondan önceki Eskişehirspor maçı olsun ligin altında bulunan takımlar. Bu hafta oynayacağımız Sivasspor takımı altımızda olduğu için bizim için gerçekten çok önemli bir maç. Seyircimizin büyük desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Torku Konyasporu yukarı doğru çıkarmak istiyoruz. Bulunduğumuz konum itibariyle hiç de istediğimiz konumda değiliz. Ama hocamızın da dediği gibi yavaş yavaş yukarılara çıkmak istiyoruz. Bunu zaten en son Balıkesirspor maçında gösterdik. İlk deplasman galibiyetimiz aldık. Bundan sonra iyi bir seri yakalayıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

Ligde kendi sahalarında Galatasaray ile oynadıkları maçta alınan 5-0’lık skorun kendilerini motive edip etmediği yönündeki soru üzerine ise Ali Turan, "Daha bugün toplandık. Aramızda böyle bir konuşma olmadı. Geçmişe baktığımızda hiç istemediğimiz bir mağlubiyet almıştık. Tabii bize yakışmıyor. Bunu maçtan sonra konuşmuştuk ama geride kalmıştı. İnşallah bu Galatasaray maçında da çıkıp onları eleyip bir üst tura çıkmak istiyoruz" yanıtını verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300