• BIST 8727.4
  • Altın 2233.211
  • Dolar 32.3346
  • Euro 35.1091
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Başkan Hançerli'den Kan Bağışına Destek Çağrısı

Başkan Hançerli'den Kan Bağışına Destek Çağrısı
​​​​​​​Kızılay tarafından Karatay Belediyesi bina girişinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına destek amacıyla Karatay Belediyesi çalışanları kan bağışında bulundu.

Başkan Hançerli tüm Konyalıları kan bağışı kampanyasına destek vermeye çağırdı.

 

Türkiye'nin dört bir yanında kampanyalar düzenleyen Türk Kızılayı, gönüllü bağışçılardan kan toplamaya devam ediyor. Kızılay Konya Şubesi, 'Gönüllü Kan Bağışı' kampanyası çerçevesinde Karatay Belediyesi'nde bir etkinlik gerçekleştirdi. Belediye bina girişinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Karatay Belediyesi çalışanları, Kızılay ekipleri tarafından koordine edilen "Gönüllü Kan Bağışı" kampanyasına büyük destek verdi. Doktorlar tarafından yapılan sağlık kontrollerinin ardından kan vermesinde herhangi bir sakınca görülmeyen gönüllü personel kan bağışında bulundu. Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına çalışanların yanı sıra vatandaşlar da kan bağışında bulunarak destek verdi.

 

Karatay Belediyesi personeli seferber oldu

Kan bağışı kampanyasına katılan personelleri kutlayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli bağışlanan kanın hayat kurtaracağını belirterek "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı karşılamanın tek yolu da kan bağışı yapmaktır. Kan bağışını hem yapmalıyız, hem de özendirmeliyiz. Bir gün kendimiz ya da bir yakınımız için de kan gerekebilir. İleride keşke dememek için şimdiden tedbirlerimizi almalı ve gönüllü kan bağışçısı olmalıyız. Bu hem ihtiyacı olan kişilere kan temin etmek acısından önemlidir hem de kan veren kişinin sağlığı açısından önemlidir. Bu nedenle kan vermesinde sakıncası olmayan her sağlıklı kişi kan vermelidir. Personelimiz; kan bağışı konusunda oldukça duyarlı ve kan vermek için adeta seferber olmuş durumda. Kan bağışı kampanyasına destek veren personellerimizi kutluyorum" dedi.

 

Başkan Hançerli'den Kızılay'a teşekkür

Gönüllü bağışçıları sayesinde Türkiye’nin ihtiyacı olan kanı karşılamak için titiz bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılay'ına teşekkür eden Başkan Mehmet Hançerli, "Kızılay'ımız; gururumuz ve bayrağımızı dalgalandıran bir kurumumuz. Yurt içi ve yurt dışı evrensel hizmet veren Türk Kızılay'ına teşekkür ediyorum" diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başkan Hançerli ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi, tüm insanların gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılay'ına başvurmaları gerektiğini de vurguladı.

 

Belediye binası girişinde düzenlenen bağış kampanyası gün boyu devam etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300