• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Yazgı Canlı Hayvan Pazarını İnceledi

Başkan Yazgı Canlı Hayvan Pazarını İnceledi
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir kurumla yaptığı işbirliği ile yapılacak olan Canlı Hayvan Pazarı ve Canlı Hayvan Borsası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir kurumla yaptığı işbirliği ile yapılacak olan Canlı Hayvan Pazarı ve Canlı Hayvan Borsası inşaat alanında incelemelerde bulundu.


Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerde bu heyecan, bu arzu oldukça biz Allah’ın izniyle biz Aksaray’ı sadece marka şehir yapmakla kalmayacağız belki onunda ötesine geçirecek bir çalışmanın temelini atmış olacağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla, odalarımızla borsamızla biz bir bütünüz. Şehre yapılacak bütün katkıları elbirliği içinde yapalım. Birlik ve beraberlik içinde yaparsak birçok işi en iyi noktaya getireceğimize inanıyoruz. Bu güzel çalışmanın temelleri geçen yıl atılmıştı. Bizim belediye olarak burada yapacağımız asfalt çalışmasından tutunda altyapıyla ilgili çalışmalara varıncaya kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizler diğer belediyeleri takip ediyoruz. İnceliyoruz. Örnek aldığımız ve en iyisini uygulamaya çalıştığımız projeleri şehrimize uygulamaya çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de Buradaki kesimhanenin devredilmesiyle ilgili. İhalesine çıkmıştık. İncelediğimiz birçok belediyede bunu doğru kanal olarak ofisin, borsanın birlikte yapıldığını gördükten sonra bizde bu ihaleye çıktık. Ve sonucunda Borsa başkanımız ekibi ile birlikte orayı aldı. Şu anda işletmesine devam ediyor. İlerleyen dönemlerde inşallah bu yeni yapacağımız yere onun taşınması da gerçekleşecek” dedi.


Konuşmasında canlı hayvan borsasına da değinen Başkan Yazgı, “Biliyorsunuz Aksaray Tarım ve Hayvancılık noktasında bölgenin en büyük yerlerinden birisi. Parlayan yıldızlardan bir tanesi. Bize yakışır bir şekilde sunumunun yapılması gerekiyordu. O konuda sağ olsun borsa başkanımız bizi kırmadı ortaklaşa yapacağımız bir proje ile inşallah Aksaray’ımıza güzel bir hizmeti gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.


Belediye olarak Aksaray’a en güzel şekilde hizmet vermenin gayretinde olduklarını belirten Başkan Yazgı, laf üreten değil, iş üretenlerle bu şehri en iyi noktalara getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Biz bundan sonra önümüze bakıyoruz. Laf üreten değil; iş üreten bir ekibiz. İş üretenlerle beraber bu şehri en iyi noktaya getirmek için çalışma ve gayret içinde olacağız. Bende borsa ile beraber olduğumuz için, projelere beraber başlayıp devamını da beraber getirdiğimiz için borsa başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300