• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Bebeklerin Ayaklarından Soğuk Almaması İçin Dikkat Edilecekler

Bebeklerin Ayaklarından Soğuk Almaması İçin Dikkat Edilecekler
Sıcak yaz mevsiminde yerini yavaş yavaş soğuk günlere bırakması ile birlikte bebeklerin sağlıkları da bir kez daha gündeme geliyor.

Narin yapıları sebebi ile yetişkinlere nazaran soğuktan daha çabuk etkilenen bebekler özel bir bakıma ihtiyaç hissediyor. Bebeklerin daha çok ayaklarından soğuk aldığı ebeveynlerce mutlaka biliniyor. Bununla birlikte bebekleri özellikle soğuktan korumak için ayaklarını sıcak tutmakta yarar bulunuyor. Bunun için de en iyi yöntem bebek patikleri olmak ile birlikte bebekler için doğru ve kaliteli bebek patiği tercih etmek de önem kazanıyor.

El Yapımı Sağlıklı Patikler

Bebeklerin ayak sağlıkları için patik tercihi kadar ilk adım ayakkabısı da önemlidir. İlk adımlarını atan minikler doğru ayakkabılar sayesinde rahat adım atabilecekleri için yürümeye de kısa bir sürede geçecektir. Mini Bum bebek patikleri ve ilk adım ayakkabıları konusunda hizmet veren alış veriş sitesi bebeklerin ayak sağlıklarına dair aradığınız her şeyi bir arada sunuyor. Gerçek deri malzemeden üretilen ilk adım ayakkabıları bebeklerin anatomisine uygun bir biçimde hassasiyet ile tasarlanıyor. Doğallığa önem verilen ürünlerde bebek cildine ya da sağlığına zarar verebilecek herhangi bir malzeme bulunmuyor.

Minibum.com kalitesi ile üretilen ayakkabı ve patikler tamamen el işçiliği ile gerçekleştiriliyor. Ürünlerde hava alan bir yapı olması sebebi ile bebeklerin ayaklarının terlemesini engelliyor. Ayrıca her üründe elastik bir yapı olması bebeklerin ayaklarını iyi kavramasını sağlıyor. Böylece bebekler gün boyu rahat ediyor.

Hava Alan Yapısı

Ayakkabılarda kullanılan alt taban, yapısı itibari ile doğal bir adım havası sağlar. Böylece bebekler yürüme dönemine başlarken zorluk çekmiyor. Bebek patiklerinde ise bebeklerin ayaklarını soğuktan koruyan onları her daim sıcak tutan yünlü malzeme tercih ediliyor. Her iki türde de bakım oldukça pratiktir. Ürünlerin kirlenmesi halinde hafif nemli bir bez yardımı ile temizlenme avantajı bulunuyor.

Sitede bebeklerin narin yapılarına uygun aynı zamanda hijyene de önem veren ürünler bulunuyor. Tüm ürünlerin farklı renk ve eğlenceli tasarımları bulunuyor. Bebeklerin tarzını yansıtacak bir ürün mutlaka bulunuyor. Minibum.com sitesinden tüm ilk adım ayakkabısı modellerine bakabilirsiniz.

Sektörde öncü olan marka tüm ürünlerini bebeklerin sağlıklarını korumayı düşünerek tasarlıyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300