• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C

Beray Güler yardım bekliyor

Beray  Güler yardım bekliyor
Akciğer kanserine yakalanan Beray Güler (5), hayırseverlerin yardımını bekliyor. Ankara'da tedavi gören minik Beray, tedaviye de olumlu cevap veriyor

5 yaşında akciğer kanserine yakalanan Beray Güler adlı küçük kız, hayırseverlerin yardımını bekliyor. Anne Rahime Güler (30) kızını öksürük şikayetiyle doktora götürdüğünü, doktorun kızının ciğerinde leke tespit ettiğini belirtti. Yapılan kontrol sonucu kızına akciğer kanseri teşhisinin koyulduğunu ifade eden anne Güler, "Doktorum, Ankara Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni tavsiye etti. Erken teşhis olduğu için ve henüz kızımın yaşı küçük olduğu için tedavi edilebileceğini söyledi. Şimdi her ay Ankara'ya kontrole gidiyoruz. Doktorlar tedaviye cevap verdiğini, ancak bunun yıllar alabileceğini söyledi. 5-10 yıl arasında tedavi görmesi gerekiyor. Kızım 25 kilodan 15 kiloya düştü. İlaçlar çok ağır geliyor ve devamlı uyumak istiyor. Arkadaşlarıyla oynamak istiyor ama hijyenli ortamda durması gerektiği için buna izin veremiyoruz" dedi.

TEDAVİYE CEVAP VERİYOR

Tedavinin masraflı olduğunu ve altıntan kalkamadıklarını ifade eden Güler, "Eşim sebze halinde çalışıyor. Ben de kızımla ilgilenmek zorunda kaldığım için çalışamıyorum. Bazı günler evlere temizliğe gidiyorum. Kızımın ilaçlarının fiyatı 500 lirayı buluyor. Devlet bazı ilaçları karşılamıyor. 1 yıldır bu şekilde kıt kanat geçiniyoruz. Evimiz kira olduğu için de masrafımız çok fazla. Hayırseverlerden dua ve yardım bekliyoruz. 2 yaşında bir kızım daha var. Onunla da ilgilenmek zorundayım. Akciğer kanseri olan kızım tedaviye cevap veriyor. Hastalığı atlatma oranı oldukça yüksek. Ankara'ya gelip gitme ve ilaçları almakta zorlanıyoruz. Işın tedavisi görmeye de başladı. Çoğu zaman hastane de kalmak zorunda kalıyorum. Eşim de çalıştığı için çok zorlanıyoruz. Hayırseverlerin yardımını bekliyoruz" dedi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300