• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Doktorların ‘’Gençlik Serumu’’ semineri!

Doktorların ‘’Gençlik Serumu’’ semineri!
Dermatoloji Uzmanı Dr. Yelda Bice, alanında uzman birçok dermatolog, plastik cerrah ve medikal estetik hekimini ağırladı.

Deri hastalıkları ve tedavileri ile ilgili birçok seminer düzenleyen Dr. Yelda Bice, uygulama yöntemlerini ve yeni gelişen teknolojileri meslektaşları ile paylaştı. dermatoloji plastik cerrahi ve medikal estetik alanında ihtisas yapmış doktorların katıldığı seminerde gençlik serumu; uygulamalı bir şekilde katılımcılar ile paylaşıldı.

‘’Birlikte kullanılan uygulamaların sonuçları daha etkili’’

Ciltte kolejen üretimini tetikleyerek canlılığını sağlamak ve cilt altı yapılanmayı yenilemek için mikro enjeksiyon uygulamalarının yapıldığını belirten Dr. Yelda Bice; prp, botulinum toksina, somon dna gibi cilt yenileyici anti ageing uygulamaların uygun cilt yapısına ve kişinin ihtiyacına göre birleştirerek yapılmasının daha olumlu sonuçlar ortaya çıkarttığını belirtti. Gençlik serumu ile cilt kırışıklıklarının mimik çizgilerinin azalabileceğini, cilt altındaki yapılanmanın sağlanabileceğini belirten Bice, “Kişinin ihtiyaçlarını belirledikten sonra yapılan uygulamalar ile daha hızlı ve yapılanma yönünde daha kalıcı sonuçlar alınabilmektedir”dedi.

 

‘’Yüzde oluşan mimik çizgileri geçmişte kalıyor’’

 

Örnek cilt yapılarını tanıtarak verdiği seminerde doktorların gözlemine sunan Dr. Yelda Bice, uygulamalı anlatımıyla büyük beğeni topladı. Dr.Bice, gençlik serumu uygulamasının yüzdeki mimik çizgilerinde kullanıldığı gibi dekoltede yaş alma ve foto yaşlanma olarak belirtilen güneş hasarında ve birçok dış etkenden dolayı azalan cilt kalitesini yenilemek için kullanılmakta olduğunu belirtti. Uzman Dermatolog, “Gençlik serumu uygulaması her yaşta yapılabiliyor olmasına rağmen belirtiler oluşmadan önleminin alınması durumunda çok daha iyi sonuçlar alınıyor” diye konuştu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300