• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Dünya Yaşlanma Teşkilatı Başkanının İlk ziyaret Yeri Konya

Dünya Yaşlanma Teşkilatı Başkanının İlk ziyaret Yeri Konya
Dünya Yaşlanma Teşkilatı ( WAO) Başkanı ilk ziyaretini medeniyetler başkenti Konya'ya gerçekleştirdi.

Dünya Yaşlanma Teşkilatı ( WAO) Başkanı Gerontolog- Sosyal Geriatrist Dr.Kemal Aydın 3.dünya sağlıklı yaşlanma kongresi 2018 başkanı olarak ilk ziyaretini medeniyetler başkenti Konya'ya gerçekleştirdi.

3. Uluslararası dünya sağlıklı yaşlanma kongresi Konyada yapılacak. İlk çalıştaya Dünya yaşlanma teşkilatı ( wao) başkanı gerontolog- sosyal geriatrist dr. Kemal Aydın, Selçuk üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Erdem Erdoğan, Doçent Dr. Mehmet Akbulut, Sarayönü Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Sinan Bahçacı, Endüstri Mühendisi Salim Ener, İş Adamı Mehmet Nuri Vural ile beraber katıldılar .

Kongre öncesi dünya medeniyet exposu medeniyetler sağlık ve yaşlanma için buluşuyor temasıyla gerçekleştirilecek olan toplantıda konuşan Dünya Yaşlanma Teşkilatı ( WAO) Başkanı Gerontolog- Sosyal Geriatrist Dr.Kemal Aydın “Anadolu Selçuklu Başkenti Konya sosyal devlet uygulamalarının en başarılı örneklerinin uygulandığı bir başkent olarak expoya aday şehrimizdir. Bu kapsamdaki görüş ve önerilerinizi beklemekteyim. Konya'da gerçekleştireceğimiz 3.uluslararası dünya sağlıklı yaşlanma kongresi hazırlıkları kapsamında ilk çalıştayımızı gerçekleştirdik. Gelişmiş ülkeler önce zengin oldular ve sonar yaşlandılar. Ama gelişmekte olan ülkeler zengin olmadan yaşlı nüfusa kavuşacaklar. Bu ülkeler Çin, Hindistan, Pakistan, Bangladeş ve Endenezya gibi nüfusu fazla olan Asya ülkeleri. Eğer bu ülkeler şimdiden yaşlanma politikalarını iyi yapmazlarsa, gelecekte büyük sorunlarla karşılaşacaklar Ülkemiz ve Konya’mız için hayırlı olsun “dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300