• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Gebelik Ve Çin Takvimi İle Cinsiyet Hesaplama

Gebelik Ve Çin Takvimi İle Cinsiyet Hesaplama
Gebelik Ve Çin Takvimi İle Cinsiyet Hesaplama

Belirli bir yaşa geldikten sonra hamile olup bir bebek sahibi olmak her kadının isteyeceği bir durumdur. Gebelik, kadınların ve erkeklerin üreme hücrelerinin birleşmesi ve bu birleşme sonucunda döllenmenin meydana gelmesi ile başlayan bir süreçtir. Bu süreç kişiden kişiye farklılık gösterse de ortalama olarak kırk hafta boyunca devam eder. Hamileliğin başlamasının ardından sekizinci haftanın sonuna kadar geçen zamana embriyotik dönem, bundan sonra doğum anına kadar geçen zamana ise fetal dönem ismi verilmektedir. Hamilelik ile birlikte anne adayları karınlarında bir can daha taşımaya başlarlar. Bu yüzden atılacak her adıma dikkat edilmeli ve bebeğe zarar vermemesi gerekir. Hamilelik süresince dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi de beslenmedir. Hamilelikte anne adayının aldığı her besin bebeği de etkilemektedir. Bu yüzden anne adaylarının zararlı gıdalardan uzak durması gerekir.
 

Hamilelik durumlarında çiftlerin merakla bekledikleri konulardan bir tanesi de dünyaya gelecek olana bebeklerinin cinsiyetidir. Hamilik başladıktan sonra birkaç aylık bir süre sonunda bebeğin cinsiyeti doktor kontrolünde belli olur. Bunun dışında tıbbi olmayan ancak doğruluk oranı oldukça yüksek olan yöntemler ile de bebeklerin cinsiyetleri tahmin edilmektedir. Bu yöntemlerden bir tanesi de Çin Takvimi ile Cinsiyet Hesaplama yöntemidir. Bu yöntem eski zamanlardan itibaren Çinliler tarafından kullanılmaktadır. İlk olarak 700 yıl önce keşfedilen bu yönteme göre annenin bazı bilgilerini kullanarak bebeğin cinsiyeti hakkında tahmin yapılmaktadır. Bu sistem birçok kişi tarafından günümüzde de kullanılmaya devam etmektedir ancak bu yöntemin bilimsel olarak bir açıklaması yapılmamıştır.
 

İnternetin bizlere sağladığı imkanlardan yararlanılarak Çin takvimi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız hamilelikvegebelik.com internet sitesini inceleyebilirsiniz. Sitede cinsiyet belirleme yöntemlerinden bir tanesi olan Çin takvimi hakkında bilinmeyen çok önemli bilgilere erişilebilirsiniz. Takvimin nasıl çalıştığı, hangi yaştaki kadınların hangi cinste bebek doğuracağı gibi ipuçları hakkında bilgileri de hamilelikvegebelik.com sitesinden inceleyebilir. Kısacası bu sitede hamilelik ve anneliğe dair tüm bilgilere kolay bir şekilde erişebilir, bilmediğiniz konular hakkında fikir sahibi olarak hamileliğinizin daha kolay geçmesini sağlayabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300