• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Gönül Bağı Derneğinde Kalan Çocuklara İftar Yemeği

Gönül Bağı Derneğinde Kalan Çocuklara İftar Yemeği
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneğinde kalan öğrencilere iftar yemeği verdi

Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği'nin bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Bilal Erdoğan, Müdür Yardımcıları, Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Dernek Başkanı Hilal Şık ve Dernek Başkan Yardımcıları,  Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Üyeleri ve öğretmenler katıldı.  Davetliler akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açtıktan sonra edilen duaya hep birlikte "amin" dedi. Yemeğin ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Gönül Bağı öğrencileri ile bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.  Başkan Hançerli; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrencilere devletin çok iyi imkanlar tanıdığına vurgu yaparak; "Sizlerin aile ortamında yetiştiğini ve iyi bir eğitim aldığınızı görmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. İnşallah hepiniz gelecekte çok güzel konumlara, makamlara geleceksiniz. Yalnız değilsiniz, bizler her daim sizlerleyiz. Herhangi bir sıkıntınızda bize ulaşabilirsiniz. Çok güzel hayalleriniz ve gelecek planlarınız var. İnşallah hepiniz bir gün hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Biz düşündüklerinizin gerçekleşmesi için yanınızdayız. Siz yeter ki, isteyin ve bunun için çalışın" dedi.

Kurumlar arası işbirliği önemli

Devletin sosyal yatırımlarının alkışlanması gerektiğini kaydeden Başkan Hançerli; "Yerel yönetimler artık sadece kentin fiziki hizmetlerine değil, sosyal alanlarına da odaklanıyor. Karatay Belediyesi olarak insanlara ulaşmayı, ihtiyaçlarında yardımcı olmayı ve vatandaşlarımızın mutlu yaşamalarını hedefliyoruz" dedi.  Kurumlar arası diyaloğun önemine dikkat çeken Başkan Hançerli, sorunları çözebilmek ve daha çok insanı topluma kazandırabilmek için ortak bir payda da buluşulması gerektiğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300