• BIST 8718.11
  • Altın 2246.233
  • Dolar 32.3342
  • Euro 35.1742
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

İrlanda’da Kolay Öğrenim

İrlanda’da Kolay Öğrenim
İrlanda Türkiye'den uçuş süresi yaklaşık olarak 5 saattir.

Avrupa’nın kuzey doğusunda yer alan İrlanda bir ada ülkesidir. İrlanda, yurt dışından eğitim için gelinen öğrenciler çok büyük bir kazançtır. Eğitim için gelen öğrencilerin birçoğu memnun kalmıştır. Ülkeye eğitim için gelmenin birçok sebebi vardır; ulaşım kolaydır, insanları nazik, yardımsever, hoşgörülü ve küçük bir yüz ölçümüne sahip olduğu için yürüyerek bile istediğiniz yere gidebilirsiniz. Trafik sorunu olmayan nadir ülkelerden ve güvenirlik açısından çok üst düzey bir ülkedir. İrlanda'da rahat bir hayat tarzı vardır. Müzikleri festivalleri dansları eğlence hayatına dair en iyi imkanları sunar ve en güzel ülkelerden biridir. Buraya gelen öğrenciler uyum sorunu çekmez ve kısa sürede ülkeye alışırlar.

Kolay Çalışma İzni

Dünya genelinde eğitime önem vermiş nadir ülkelerdendir. Yurt dışından gelen öğrenciler için çeşitli imkanlar sunarak onları ülkede tutmak ister. Bu imkanlar; Yurt dışından dil eğitimi için gelmiş öğrencilere lisan ve yüksek lisans yapma şansı verir. Çalışma izni alabilmek için 25 hafta üzerinde bir eğitime tabi olması gerekir. İrlanda'ya gittiğinizde maksimum 32 haftalık dil eğitimi alabilirsiniz ve 3 kere 32 hafta alarak dil eğitimine devam edebilirsiniz.

İrlanda’da Seçilen Okullar Nelerdir?

İrlanda dil eğitimi konusunda ilk onda yer alır. İrlanda’ da öğrenciler dil okulu açısından Dublin, Cork, Limerick ve Galway gibi üniversite şehri olan yerleri tercih ediyorlar. İrlanda'da her dil okuluna İrlanda hükümeti tarafından önem verilmektedir. Dil eğitimi oldukça üst seviyededir. Her dil okulun da her öğrenciye eşit ve adil haklar verilir.

İrlanda’ da Eğitim masrafları Çok ucuz mu?

Bu soruya Tabi ki evet diyemeyeceğiz ama diğer ülkelerle kıyasladığımızda İrlanda çok da ucuz diyebiliriz. İrlanda'da herhangi bir şehre gittiğinizde hem konaklama hem de yaşam giderleri aylık ortalama 1000 ve 1500 Euro aralığındadır. Özellikle uzun süre İrlanda'da eğitim alan öğrenciler genellikle 1 aylık konaklama tercih ederler. İrlanda kültürünü hızlıca ve yakından takip edebilirsiniz. Konaklama ücretini pahalı bulduysan eğer ev paylaşımında oda kiralamak serbesttir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300