• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

İhmal Eskilli genci bacağından ediyordu

İhmal Eskilli genci bacağından ediyordu
03 Haziran tarihinde Eskil'de meydana gelen kazada Nuh Sanlav yaralandı.

03 Haziran tarihinde Eskil-Cihanbeyi yolunda bulunan Eskil ilçe merkezindeki petrol istasyonu önünde gelen kazada motosikler sürücüsü Nuh Sanlav (18) yaralandı.


Motosikletle yolun karşı tarafına geçmek için  dönen Nuh Sanlav, karşı yönden gelen Recep Görür (35) idaresindeki arabanın vurması ile birlikte havaya savruldu. 


Olay yerine çağrılan ambulansla Eskil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sanlav, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne sevk edildil. Vücudunun farklı bölgelerinde cam kesiği ve ezilmeler olan Sanlav Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.


Kendilerinin 03 Haziran tarihinde saat 10.30 gibi Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi'nden giriş yaptıklarını ifade eden baba İzzet Sanlav, "Oğlumun sağ ayağının özellikle topuk kısmında ezilmeler oluşmuştu. Burada yapılan müdahale ile topuğunu diktiler ve iki gün arayla pansuman yapmamız gerektiğini ifade ettiler ve 12 gün sonra tekrar kontrole gelmemizi belirttiler. Biz söylediklerini harfiyen yerine getirdik ve Eskil Devlet Hastanesi'nde mutad olarak tedaviyi yaptırdık, ancak 10 gün sonra oğlumun topuğunda kararma meydana geldi. Hemen yeniden Aksaray Devlet Hastanesi'ne gittiğimizde acil olarak Konya, Kayseri ve Ankara tıp fakülteleri plastik cerrahi bölümüne oğlumu yetiştirmem gerektiğini söylediler. Biz de acil olarak  Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'negelerek giriş yaptırdık hemen Nuh'u 2,5 saat süren ameliyata aldılar ve önümüzdeki Salı günü tekrar ikinci ameliyata alınacak. Tüm sevenlerden Nuh için dua istiyorum, inşallah ayağında her hangi bir problem oluşmaz." diye konuştu.


Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi çalışanlarına tepki gösteren Sanlav, "Selçuklu Tıp Fakültesi'ndeki doktorlar geç kaldığımızı ifade ediyorlar, ancak biz olay anında bu konuda uzman olması gereken doktorlara gidiyoruz ve bu olay başımıza geliyor. Allah korusun 18 yaşındaki bu gencin ayağına ya da bacağına birşey olsa o insanlar rahat uyuyabilecekler mi, bu kadar önemli bir konuda bizi niye uyarmadılar? O durumdaki bir hastaya hangi müdahalenin yapılacağını bilmiyorlar mı, yoksa ihmal mi var? Bir vatandaş olarak yetkililerden açıkalama bekliyorum." diye sözlerini tamamladı. 


haberfark.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300