• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Kipa’dan her bütçeye uygun, güvenli kurban

Kipa’dan her bütçeye uygun, güvenli kurban
Kipa, Kurban Bayramı’na hazır! Kipa, bu yıl da müşterilerine hem canlı kurban hem de üç farklı kurban paketi sunacak. Kesimler,hijyenik koşullarda, dini hükümlere uygun olarak gerçekleşecek.

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa bu Kurban Bayramı’nda da müşterilerine kaliteli, sağlıklı ve hesaplı kurban eti sunacak. Kipa müşterileri, tüketim alışkanlıkları ve bütçelerine göre üç farklı kurban paketi arasında tercih yapabilecek; telefonla kurban ısmarlayabilecek ya da İzmir’deki üç mağazaya gelerek bizzat kurbanlıklarını seçebilecek.

Kipa’da, kurban vasfını taşıyan bir yaşını doldurmuş küçükbaş ve iki yaşın doldurmuş büyükbaş hayvanlar satışa sunuluyor. Özenle seçilmiş hayvanlar, Kipa’nın uzun zamandır birlikte çalıştığı güvenilir et şirketi Namet’in çiftliklerinde, veteriner hekimler gözetiminde yetiştirildi. Kurbanlıkların sağlık kontrolleri, kesimden önce ve sonra veteriner hekimler tarafından yapılacak. Kesim işlemleri ise Bakanlık onaylı tesislerde İslami usullere uygun olarak, bayram namazından sonra, noter eşliğinde ve imam huzurunda gerçekleştirilecek. Gıda güvenliği standartlarına uygun olarak, Namet Çayırova tesislerinde soğutulup paketlenecek kurbanlar, müşterilerin sofrasına ulaşana kadar soğuk zincirde muhafaza edilecek.

Kipa mağazalarında paketli kurban satış fiyatları 12 -14 kg kuzu 660 TL, 16-18 kg kuzu 770 TL ve 18-20 kg dana 990 TL olarak belirlendi. Ayrıca müşterilere 50 TL WorldPuan da verilecek.

Kipa Pazarlama ve Ticari Direktörü Ali Öztekin “Kurban Bayramı, yoğun talep, güvenli olmayan kesimler ve Kurbanın müşteri bütçesine etkisi nedeniyle zorlu bir dönem. Ancak biz, müşteri memnuniyeti için canla başla çalışıyor; paket et ve canlı hayvan satışlarımızda hijyen ve güvenirlikten taviz vermiyoruz. Kipa kurban, tüm hijyen ve dini yükümlülükleri yerine getiriyor,” dedi.

Namet Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Kayar “Altı yıldır birlikte çalıştığımız Kipa ile bu yıl da müşterilerimize güvenli ve hesaplı kurban eti ulaştıracağız. Etlerimiz, doğal ortamda yetiştirilen, kaynağı belli küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklardan oluşuyor. Üretici ile perakendeci birlikte çalışarak, tüketicilerimize lezzetli ve sağlıklı etler sunmaktan gurur duyuyoruz,” diye konuştu.

İzmir’de Canlı Kurban Satışı

Kipa Bornova, Gaziemir ve Çiğli’de 9 Eylül Çarşamba günü canlı kurban satışı başlıyor. Ücretsiz kesim ve rezervasyon sistemiyle müşterilerine istedikleri saatte kesim imkanı sunan Kipa’nın canlı kurban alanları yüksek standardlarda tutulacak. Ayrıca kurban çadırları ve kesim alanları iş sağlığı güvenliği uzmanları tarafından sürekli olarak denetlenecek.

Ödeme ve Bağış Kolaylığı

Kipa, müşterilerine canlı kurbanda yüzde 0 faiz ile dokuz aya kadar taksit imkanı sunuyor. Kipa müşterileri, mağazalardan Kızılay kanalıyla bağış yapabilecekleri gibi kurban derilerini de Türk Hava Kurumu’na verebilecekler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300