• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

Medipol Tıp, güçlü kadrosu ve sağlık merkezleri ile bir adım önde!

Medipol Tıp, güçlü kadrosu ve sağlık merkezleri ile bir adım önde!
Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi, güçlü akademisyen kadrosu ve kapsamlı hastaneleri ile öne çıkıyor.

 Bünyesinde uluslararası deneyime sahip 200’ün üzerinde öğretim üyesi bulunan Fakültelerimiz, 1:2 öğretim üyesi-öğrenci oranı ile dünya ve Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir eğitime imza atıyor.

07.07.2015 Medipol Tıp, güçlü kadrosu ve sağlık merkezleri ile bir adım önde!

Bilhassa modern tıp eğitiminin temelini oluşturan temel tıp bilimleri alanında oldukça iddialı bir kadroya sahip olan Medipol’de alanlarında uluslararası deneyime sahip öğretim üyelerimizin birçoğu aynı zamanda araştırmacı kimlikleriyle de öne çıkıyor. Temel, dâhili ve cerrahi bilimlere ait anabilim ve bilim dallarında görev yapan 217 kişilik dev kadromuz; eğitimi önceleyen, çağın gerektirdiği değişimlere açık, yüksek düzeyde bilgi ve beceriye sahip, bilimsel kimliği ile öne çıkan öğretim üyelerimizden oluşuyor. Tıp Fakültemiz ve Uluslararası Tıp Fakültemiz 1:2 öğretim üyesi-öğrenci oranı ile dünya ve Türkiye ortalamasının çok üzerinde.

4 HASTANE BİR ARADA

Medipol Üniversitesi Hastanesi göz kamaştırıyor

Bir yandan Medipol Üniversitesi Hastanesinin imkânlarını üniversite öğrencilerine seferber ederken öte yandan hastaneyi de kendi akademik kadrosuyla destekleyen özgün bir iş birliği modeli oluşturan Medipol, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Medipol Üniversitesi Hastanesi, bünyesinde Genel Hastane, Onkoloji Hastanesi, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastanesi olmak üzere 4 hastaneyi barındırıyor. 470 yatak kapasitesi, 133 yoğun bakım ünitesi, 246 poliklinik odası ve 25 ameliyathaneyi bünyesinde barındıran hastane akıllı sistemlerle donatılmış altyapı ve teknolojiyi hasta odaklı üstün hizmet yaklaşımı ile bütünlüyor.

DÜNYA ÇAPINDA SAĞLIK TURİZMİNİN ÜSSÜ

Yabancı hastaların en önemli durağı Medipol!

Türkiye’nin en büyük özel sağlık ve eğitim kompleksi olarak Bağcılar’da hizmet veren Medipol Üniversitesi Hastanesi, yurtdışından tedavi için Türkiye’ye gelen hastaların en önemli tercih noktalarından biri oldu. Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi öğrencilerimizin eğitimlerine büyük ölçüde ev sahipliği yapan Medipol Üniversitesi Hastanesi; göz kamaştıran güçlü hekim kadrosu, ileri düzey teknoloji altyapısı ve konforu bir arada sunuyor. Tedavi için Türkiye’ye gelen çok sayıda hasta; başta kanser tedavileri olmak üzere pediatrik ve yetişkin beyin cerrahisi, pediatrik kalp cerrahisi, pediatrik kardiyoloji, travma cerrahisi, ileri düzey kulak ameliyatları, transplant uygulamaları, kemik iliği nakli, göz ameliyatları ve tüp bebek işlemlerindeki başarılarından dolayı Medipol Üniversitesi Hastanesini tercih ediyor.

Kaynak:medipol.edu.tr

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300