• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri Sahiplerini Buldu
Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gecede, ’Yılın Siyasetçisi’ ödülünü TBMM AnayasaKomisyonu Başkanı Burhan Kuzu aldı.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen ödültöreninin açılışında konuşan Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür Ve Sanat DerneğiBaşkanı Volkan Çakır, 5 yıldır Vizyon, Hoşgörü ve Barış adı altındadüzenledikleri ödül törenini Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneğiolarak çevirdiklerini belirterek, "Biz burada 40 iş adamı, aramızdaakademisyenler ve sanatçılar da var, 40 tane Konya için atan yürek diyorum benonlara, birleştik bu derneği kurduk. Yıllardır dile getirdiğimiz bir şey vardı.Dünya üzerindeki ödül törenleri hakkında birçok şey yazılıp çiziliyor. Bizimtemelimiz, tarihimiz gerçekten bu ödül törenini yapabilmek için zengin biraltyapıya sahibiz. Bu yıl Türkiye’nin yerel ve ulusal markalarınıödüllendireceğiz. Bunun adına Vizyon Başarı ödülleri dedik. Sanatçı dostlarımızburada. Hoşgörünün elçileri onlar, Mevlana Kültür ve Sanat Ödülleri’nivereceğiz. Bugün gerçekten

Konya’ya ve Mevlana’ya yakışır bir iş yapmakistiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından ‘Mevlana Hoşgörü Ve BarışÖdülleri’ tek tek sahiplerine takdim edildi. Ödüller verilirken ünlü sanatçılarda sevilen şarkılarını ve türkülerini seslendirerek geceye katılan misafirlerekeyifli anlar yaşattı. TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu’nun ’YılınSiyasetçisi’ ödülünü aldığı gecede ödül alan bazı isimler ise şu şekilde oldu:

"Mevlana Kültür Ve Sanat Ödülleri dalında Ömür BoyuMeslek Onur Ödülü Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Nuri Alço, Harun Kolçak, ErolBüyükburç. Yılın En İyi Erkek sinema Oyuncusu Şevket Çoruh. Yılın En İyi Kadın diziOyuncusu Cansu Tosun. Yılın En İyi Komedi Oyuncusu, Cengiz Bozkurt. Yılın Enİyi Radyo Programcısı Bedirhan Gökçe. Yılın En İyi Yönetmeni Orhan Oğuz. YılınEn İyi Müzik Grubu Erhan Güleryüz. Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri dalındaYılın İş adamı Recep Konuk. Yılın En iyi magazin Programı Oya Aydoğan. YılınLezzet Markası CEMO Restorant"

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300