• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Milletvekili Serdengeçti “14 Mart Tıp Bayramını Kutladı…"

Milletvekili Serdengeçti “14 Mart Tıp Bayramını Kutladı…"
Ak Parti Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTİ 14 Mart Tıp Bayramını ile bir Basın açıklaması yaparak kutladı.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTİ mesajında;

Sağlık çalışanlarımızın zaman mefhumu olmaksızın bütün gayretiyle, tüm vatandaşlara vaktinde, kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve halkın sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak gibi kutsi bir vazifeleri vardır.

Ülkemizin sağlık alanında yakaladığı uluslararası başarılar ve gerçekleştirdiği ilkler, bize bu alanda sürekli artan bir itibar kazandırmıştır. Hiç şüphesiz ki ülke olarak elde edilen bu başarılar, sağlık çalışanlarımızın ve hükümetimizin başarısıdır.               

Geçtiğimiz 14 yıl boyunca, sağlık alanında büyük gelişmeler kaydeden hükümetimiz, sağlık çalışanlarını ve hastaları da  kapsayan çalışmalar yapmaktadır.

Sağlık çalışanlarımızın yaşadığı fiziksel ve sözlü şiddetin önüne geçmek için  Sağlık Bakanlığımız yeni düzenlemeler getirmektedir. Bu düzenlemelere göre, sağlık çalışanlarına fiziksel ve sözlü şiddet uygulayanların tutuklanması kolaylaştıracak. ‘2 yıldan az cezalardaki tutuklama yapamama’ düzenlemesi kaldırılacak. Böylece 2 yıldan az olan cezalarda da şiddet uygulayanlar tutuklanabilecek. Ayrıca Türk Ceza Kanunu 100. Maddesinde yapılacak değişiklikle sağlık çalışanlarına yönelik tehdit ve hakaret suçları da tutuklama nedeni sayılacak. Bu gibi çalışmalar ile İnsanların derdiyle dertlenen sağlık çalışanlarımızın en iyi şekilde hizmet verebilmesi için onların  her türlü haklarının takipçisiyiz.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile görevini ifa eden hekimlerimizin, Tıp Fakültesinde görev yapan akademisyenlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir hekim olarak kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300