• BIST 10096.48
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

tarihçi-yazar ekrem şema çankkale destanını anlatacak

tarihçi-yazar ekrem şema çankkale destanını anlatacak
Çok kıymetli Aksaraylı hemşerilerimiz 14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 20:00 da büyük tarihi Çanakkale Zaferimizin 101.Yıldönümünü kutlamak üzere Aksaray Tiyatro Salonu’nda buluşuyoruz.

Çanakkale Zaferi ülkemizin 80 milyon evladının 1.5 milyar Müslüman ve 7 milyar insanın hepsinin çok iyi kavraması, anlaması ve ders alması gereken Büyük bir  ZAFERDİR, Büyük bir DESTANDIR. Çanakkale Zaferi tarihin altın bir sayfasıdır. Büyük dünyaya karşı Aziz Milletimizin yazmış olduğu eşsiz bir destandır. Aynen tarihimizde ki büyük zaferlerimiz gibi mesela Malazgirt gibi, Kıbrıs gibi, İstanbul’ un Fethi gibi Viyana Kuşatması gibi, Büyük Taarruz gibi eşsiz zaferlerden birisidir ve tarihin en mühim dönüm noktalarından birisidir. Baştan sona kadar ‘’MANEVİYATIN, Maddeye Üstünlüğünü İspat Eden Bir ABİDEDİR.’’Peki biz bu anma programı ile asıl maksadımız olan Çanakkale Zaferi’ nden ders almamız gerektiğini düşünerekten icra etmekteyiz.

Çıkarılması Gereken 1.Ders ; biz Çanakkale Savaşını düşmana karşı bütün dünyaya karşı , toplarımızın fazla olduğu , harp gemilerimizin ve hertürlü silah cephanemizin üstün olduğu için değil , İMANIMIZLA ‘ İNANCIMIZLA ‘’ Üstün olduğumuz için kazandık. Bundan dolayıdırki alınması gereken birinci ders

‘Bir Milletin Asıl Gücü Topu Tankı Değil İmanlı ve İnançlı GENÇLERİDİR.’

Çanakkale silahla değil , Allah’ın yardımıyla kazanılmıştır. İşte Bizler Anadolu GENÇLİK Derneği neferleri , HAK DAVANIN mensupları olarak bu İnançta , bu Şuurda ve bu  Bilinçte Çanakkale Zaferini anlıyor ve bütün Aksaraylı hemşerilerimize anlatmak mecburiyetinde olduğumuzu biliyoruz.

İşte bundan dolayıdırki 14 Mart Pazartesi günü  Aksaray Tiyatro Salonunda SAAT 20.00 Tarihçi Yazar EKREM ŞAMA hocamızın katılımı ile  Çanakkale Destanını anlayacak ve Yeni DESTANLAR yazmak için İman Tazeleyeceğiz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300