• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Biraz Allah korkusu olmalı

Erdoğan Kaya

      Bazen birbirimize sende Allah korkusu yok mu desek nerede ise cinayet çıkarırız. Bunun nedeni nedir derseniz, nedeni Allaha inanmamakla itham meselesidir. Allaha bu kadar inanıyor azda korkumuz varsa Allahın emir ve yasaklarını biraz olsun uygularız. Allah korkusu olan bir insan hiçbir kimse hakkında ne dedikodu eder nede iftira atabilir. Eğer insanda Allaha inanıyorum diyor, sonrada Allahın ret ettiği şeyleri yapıyorsa bu laftan öteye gitmez. İnanın bu tür insanlar insanları Allah ile aldatan münafık ve kâfirlerdir.

      Zaman zaman yazarım bir salak, aptal ve geri zekâlı olan kimse kendisini yetiştirip başarılı olmaya yerine başarısızlığını yetişemediklerine iftira atarak düşman olurlar. Kısacası insanlar ulaşamadığı ve yetişemediği şeylere düşmandır.

      Dün sanal alemde kendisini erkekçe belirtmeyip sahte isimle face açan bir kadın kılıklı yine birilerine vurmaya çalışmış. Hem de bir resim paylaşarak paralelciler ve baldız gibi iftiralar atarak Allah korkusu olmadan kendisini cehennemin zümerasına atmış.

      Efendim AGİAD önünde çekilmiş bir resimi paylaşarak pak baldız paralelciye diye yazmış. Vallahi bir zaman bir görüşme için bende AGİAD’ın kime ve neye ait olduğunu bilmeden bir sefer bende gitmiştim. Çıkarken benimde resmimi çekselerdi ve şimdi kullansalardı bende paralelci mi olacaktım?

     Başkan Yazgının eşinin olduğu ve dönemin Ak Parti kadın kolları Başkanında bulunduğu kadın kolları ile AGİAD önünde çekilmiş bir resimi kullanarak paralelci sultasını yapıştırmışlar. Ben bu sahtekârlığa inanın çok güldüm ve bu kadarda olmaz demekten kendimi inanın alamadım.

      Bu terör örgütüne 17 Aralık öncesi gitmeyen herhalde yoktu. Sosyal aktivite içinde olan herkes buraya gidip mutlaka bir çay içmiştir. Veya bu ekip zorlada olsa dostluk kurmak adına herkesi davet etme geleneğine uyarak o merdivenlerden çıkartmışlardır.

      Başkanın eşi Hasibe Hanımı çok iyi biliyorum ve tanıyorum. Bu camiaya dahil olmadığı gibi aksine bu camiaya gerçekleri anlattığını ve yanlış yolda olduklarını söylediğini benim aile efradımdan dinlemişimdir. Çünkü yakınlarımın olduğu ortamları çok iyi biliyorum.

      Peki, Hasibe Hanım başkan eşi olmasaydı bizim gibi sıradan kendi işi ile meşgul olsaydı acaba bu iftiraları atabilecekmiydik? Valla adını bile anmaz konuşmazdık bile.

      O resmin hikâyesini çok iyi bildiğim için bu konuya değinmek istedim. Resimlerin içinde olmayan benim yakınımın olduğu o görüşmenin gerçeğini anlatayım bu hain alçak utanmazlar umarım utanırlar. Çünkü o resmi gören bir yakınım konuyu bana anlattı.

      Hasibe hanım ve o dönemin kadın kolları Başkanı ve kadın ekiple seçim çalışmasına dolaşırken, Hasibe hanımla beraber ekip bir apartmanın kapısını çalarlar. Ellerindeki tanıtım çalışmalarını dağıtmak isterler. Bir apartmanın kapısını çalınca bir bayan açar ve Ak Partili kadınları görünce kadın Ak Parti aleyhinde çalışan kadınları zannederek, “ defolun buradan yine mi geldiniz” der. 

      Tabi Hasibe Hanım ve ekibi kendilerinin Ak Partiden geldiklerini söyleyince kadıncağız ekibe tel tek sarılarak oh çekip mutlu olur ve heyete sarılır. Hemen derki, “ az önce cemaatmiymiş ne imiş Ak Partiye oy vermeyin diye gezen bir kadın heyet var onları zannettim. Aman bunlara bir şeyler yapın Tayibi seçtirmemeye çalışıyor” diyor.

       Tabi heyette o dönemim il Başkanı Yıldırıcının eşi de var. Bunlar konuyu yetkili yerlere anlatırlar. Yetkililer sonra konuyu dönemin mahalli idarelerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Mustafa Ataşa iletirler. Yani paralelci kadınları bu konuda uyarmak isterler. Heyet AGİAD ta buluşurlar ve yaptıklarının yanlış olduğunu anlatırlar.

      Tabi bir seferliğine uyarılmaları istenir. Bunlarda o dönemin aleyhte gezen kadın heyeti uyarırlar. Çıkarken bu heyetle kapının çıkışında bir resim alınır, resimde Hasibe hanımda bulunmaktadır. Şimdi bu resmi bakın paralelcilere diye Yazgı ailesine saldırıyorlar. 

       Tabi konuyu bu şekilde bilmeyenler bundan vazife çıkarmaya çalışıyorlar. Paralel yapı uyarılırken uyarıcılar paralelci oluyor. Ben bunu kendi yeğenimden dinledim. İnsanda Allah kokusu olmazsa vicdan olmazsa iftira hemen hazır.

      Milletvekillerimizden tutun Belediye Başkanımıza kadar vatandaş yolda belde resim çektiriyor. Belki bunların çoğunu tanımıyorlar, bunların içinde art niyetliler varsa nereden bilsinler bunu bir gün aleyhlerinde kullanacaklarını. Sayın Cumhurbaşkanımızda vatandaşlarımızla resim çektiriyor. Her resimdeki görüntülerden bir yere gitmek hainliktir. Biliyor ve görüyorsan bir konuda konuşacaksın, bilmediğin konularda ahkâm kesip iftira atmayacaksın. İnanın bu vebalin altından huzuru mahşerde kalkamazsınız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300