• BIST 8876.85
  • Altın 2240.894
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.1251
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Aksaray Tercüme Bürosu

Aksaray Tercüme Bürosu
Protranslate.net Aksaray tercüme bürosu ile online olarak çeviri hizmeti sunmaktadır.

Yedi gün yirmi dört saat dilediğiniz an ulaşabileceğiniz çeviri hizmetlerinden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken üye olmaktır. Protranslate.net üyesi olarak siz de her türlü belgenizin kaliteli çevirilerini edinebilirsiniz.

 

Protranslate.net Aksaray tercüme bürosu yedi gün yirmi dört saat hizmet vermektedir. Sisteme üye olduktan sonra dilediğiniz şekilde tercüme siparişi verebilirsiniz. Taleplerinize bağlı olarak yeminli tercümanlık hizmeti de sunmaktayız. Profesyonel tercüman kadromuz çeşitli testlerden geçirilmekte ve öyle göreve alınmaktadır. Her biri kendi alanında uzman tercüman kadromuz yalnızca uzmanlık alanlarındaki belge çevirileri ile ilgilenmektedir. Böylece belgeleriniz o alandaki terminolojik uzmanlıklarına ve tecrübelerine göre görevlendirilen ekip tarafından titizlikle ve kaliteli bir şekilde çevrilmektedir. Yeminli tercüman kadrolarımız da mevcuttur. Dilerseniz belgelerinizi yeminli tercüme ettirebilirsiniz.

 

Protranslate.net Aksaray tercüme bürosuna üye olarak akademik, medikal, hukuki, teknik veya mühendislik alanlarındaki herhangi tür belgenizi kolaylıkla sisteme yükleyebilirsiniz. Tarayıcınızda taradıktan sonra belgelerinizi istediğiniz dosya formatında bize gönderebilirsiniz. Tarayıcınız yoksa bile dert değil, belgenizin fotoğrafını çekerek bize ulaştırmanız yeterli olacaktır.

 

Tercüman ekibimizin her biri günde 2.000 kelime civarında çeviri yapmaktadır. Eğer acil çeviri ihtiyacınız varsa bunu sipariş esnasında belirterek hızlı gönderim imkanına kavuşabilirsiniz. Ayrıca belgelerinizin noter onaylı veya apostil onaylı olmasını da talep edebilirsiniz. Belgelerinizin yurt dışında da geçerli olabilmesi adına valilik veya kaymakamlıklardan apostil onayını sizin adınıza almaktayız. Ancak apostil için gereken tek şartın yalnızca Türkçe’den yabancı dillere çevrilen belgeler için verilebildiği olduğunu unutmayın. Apostil onaylı belgeniz aynı zamanda noter onaylı olmak zorundadır. Dilerseniz belgelerinizi yalnızca noter onaylı olarak da teslim alabilirsiniz.

 

Proofreading adı verilen kalite kontrol aşamasını da başarıyla geçen çeviriler artık size ulaşmaya hazır duruma gelmiş demektir. Bu aşamada iki farklı seçenek ile belgenizi teslim alabilirsiniz. Dilerseniz protranslate.net Aksaray tercüme bürosu üzerinden online olarak belgenizi alabilirsiniz, dilerseniz ıslak imzalı çeviri belgenizi kargo ile teslim alabilirsiniz.

 

Siz de hemen protranslate.net Aksaray tercüme bürosuna tek tıkla üye olun ve kelimesi 0,15 TL’den başlayan fiyatlarla belgelerinizi protranslate.net güvencesi ile yabancı dillere çevirin.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300