• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği’nde Burs Başvuruları Başlıyor

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği’nde Burs Başvuruları Başlıyor
Kısa adı ESKİLDER olan Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) 2017-2018 eğitim öğretim yılı için burs başvurularını başlatıyor.

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında;

Derneğimiz 2017-2018 eğitim öğretim yılı için burs başvurularını başlatıyoruz.  Başvuru yapacak öğrencilerimizin nüfusa kayıtlı olduğu il Aksaray, ilçe ise Eskil olması gerekmektedir.  Ayrıca öğrencinin derslere devam sorununun bulunmaması ve devamsızlıktan kalmaması, hiçbir disiplin suçu işlememiş olması şartı aranmaktadır.  Derneğimiz bu yıl sadece örgün üniversite eğitimi alan Eskil’li öğrencilerimize burs vermeyi planlamaktadır. 

Başvuru için ESKİLDER resmi siteleri http://eskilder.org.tr ve http://eskilder.org üzerinden indirilebilecek olan burs başvuru formunu  eskilder68@gmail.com  mail adresine göndererek ön başvuru yapabileceklerdir. Başvuru aşamasında öğrencilerimize zahmet verilmemesi adına destekleyici belge talep edilmeyecek olup beyan esaslı değerlendirmeler yapılacaktır.

Başvurular 6 Kasım Cuma Günü başlayıp, 30 Kasım Perşembe günü mesai saati bitimi ile sona erecektir. Bu tarihler dışında yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Yapılacak başvurular derneğimiz yönetim kurulu tarafından oluşturulan komisyon aracılığı ile kısa süre içerisinde değerlendirilerek burs verilmesi uygun olanlar tespit edilecektir. Burs verilmesi uygun görülen adayların verdikleri bilgilerin doğruluğunun tespit edilmesi adına destekleyici belgeler talep edilecektir. Burs başvuru formu ile destekleyici belgeler arasında uyuşmazlık bulunması halinde başvurular komisyon tarafından reddedilebilecektir.

 

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği

 

Başvuru Mail adresimiz  : eskilder68@gmail.com  

Web Sayfalarımız            : http://eskilder.org.tr   http://eskilder.org

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300