• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

ESKİLDER’den Kitap Kampanyasına büyük destek!

ESKİLDER’den Kitap Kampanyasına büyük destek!
Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Dursun Altan sosyal medya hesabından Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesinde okuyan maddi durumu yetersiz öğrencilerimiz için kaynak kitap toplama kampanyası başlattıklarını duyurmuştu.

Bu açıklamaya İlk destek Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneğinden geldi.

ESKİLDER Yazılı bir basın açıklaması yayınlayarak  Eskil’imizin güzide okullarından Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi'nin Kıymetli Müdürü Dursun Altan sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya dernek yönetimi olarak destek olma kararı aldıklarını açıklamıştı.

KAMPANYA’YA EN BÜYÜK DESTEK SERVET KİTAPEVİNDEN!

Konya’da faaliyet Gösteren Eskilli hemşerimiz Dursun Mutlu'nun sahip olduğu Servet Kitabevi, Ayrıca kitap sektöründe çalışan Eskil sevdalısı Yılmaz İris kardeşimize, Eskilli öğretmenlerimiz ibrahim Türker ve Naci Karakoç hocalarımız başta olmak üzere Konya’da yaşayan hemşerilerimiz büyük destek sunarak yaklaşık 400’e yakın kitap Eskilder’e teslim edildi. 

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği’de   12 Kasım 2018 tarihinde, Eskil 75. Anadolu Lisesi kitap kampanyası için toplanan kitapları Eskil Kaymakamımız Kübra Karaalioglu'nun onayı ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Kolukısa Şube Müdürümüz İbrahim Kılıçer ile birlikte öğrencilerimize ulaştırılmak üzere 75. Yıl Lisesi müdürümüz Sayın Dursun Altan hocamıza teslim ettiklerini sosyal medya hesabında duyurdu.

Dernek yönetimi Sosyal Medya Hesabından teşekkür etti.

Bu kampanya kapsamında bizlere gösterilen ilgi ve memnuniyetten dolayı Kaymakamımız Sayın Kübra Karaalioğlu'na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Kolukısa'ya, Şube Müdürümüz İbrahim Kılıçer ve Dursun Altan müdürümüze, Kampanya ’ya destek olan Servet Kitapevi olmak üzer tüm hemşerilerimize  teşekkür ederiz. Denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300