• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Eskilder Öncülüğünde Katrancı Köyü Okuluna Kitap Desteği!

Eskilder Öncülüğünde Katrancı Köyü Okuluna Kitap Desteği!
Eskilder, Öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamak, yardımlaşmanın önemini kavratmak amacıyla düzenlediği “Bir Çocuk Bir Umut” Projesi kapsamında okullara kitap desteği sürüyor.

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği geçen yıl olduğu gibi bu yılda başlatmış olduğu “Bir Çocuk, Bir Umut” kitap kampanyası ilgi görmeye devam ediyor.  Eskilde öncülüğünde başlatılan kitap kampanyasıyla Katrancı Köyü Ortaokulu’nun kitap ihtiyacı karşılandı. 

KATRANCI KÖYÜNÜN KİTAP İHTİYACINA KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI OKAN TEKKALAN DUYARSIZ KALMADI!

Kitap ihtiyacı bilgisi kendisine iletildikten sonra çok kısa bir süre içerisinde Katrancı İlkokuluna 4 Koli kitap göndererek Eskilder’in kitap kampanyasına destek oldu.

Bir diğer destek ise, Dernek yönetiminin girişimleri ile Kitap Kampanyasına Konya Matbaacılar sitesinde faaliyetini sürdüren Karatay Yayınları da destek oldu.

Kitap Kampanyası hakkında açıklama yapan Eskil Kültür eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan, 

Geçen Yıl eskil 75. Yıl Lisesi Müdürü Dursun Altan hocamızın bir çağrısı ile başlattığımız, “Bir Çocuk, Bir Umut” kitap kampanyasına iyi bir noktaya getirdiklerini öncülüğümüzde şu ana kadar 5000’in  üzerinde kitap Eskilli öğrencilerimizle buluşturduk, buluşturmaya da devam edeceğiz. Kitap Kampanyamızın bir süresi yok yıl içerişimde sürekli olarak hemşerilerimizi kitapları derneğimize ulaştırmaları durumunda bizde sürekli olarak ihtiyacı olan okullar ve öğrencilerimize ulaştıracağız, kampanyamıza desteklerinden dolayı Konya Eğitiminde gurur verici bir noktada olan  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan,  Yine Konya’da  öğretmenlik görevini icra eden  Eskilli öğretmenlerimiz İbrahim Türker’e, Naci Karakoç’a, Geçen Yıl ciddi bir kitap Desteği sağlayan Eskilli Hemşerimiz Servet Kitapevi Dursun Mutlu’ya, Kitap Kampanyamıza Desteklerini Sunan Karatay yayınlarına, Karapınar’da Faaliyet gösteren Oruç Karasör Firmasına ve gönüllülük esasına göre kampanyamıza  destek veren tüm Hemşerilerimize teşekkür ederiz dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300