• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Aksaray’da Belediye-Üniversite İşbirliği Sürecek

Aksaray’da Belediye-Üniversite İşbirliği Sürecek
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ile bir süre görüştü. Başkan Yazgı, Aksaray’ı marka şehir yapmak için daha öncesinde olduğu gibi Belediye ile Üniversite işbirliğinin bugünde süreceğini işaret etti.


Görüşmede sırasında üniversitenin kurulduğu zamandan bu yana çok iyi bir ivme yakaladığını sözlerine ekleyen Başkan Yazgı, “Üniversitemiz her geçen yıl kapasitesini artıran ve büyüyor. Kurulduğu andan itibaren artan ivmesi ve öğretim kalitesiyle ve rektörümüzün destekleriyle iyi bir noktaya geldi. Çok daha iyi konuma geleceğine de inanıyorum.Bizim amacımız Aksaray’ı marka şehir yapmak. Üniversite bu işin ön önemli parçası. Bizlerde işbirliği içerisinde daha güzel projelerle ve çalışmalarla Aksaray’ımızı daha iyi noktaya getireceğiz” açıklamasında bulundu.


Rektör Şahin ise üniversite olarak Aksaray Belediyesini her konuda destekleyeme hazır olduklarını söyledi. Rektör Şahin, kuruluş yıl dönümüyle ilgili olarak değerlendirmesinde “Evet bu yıl kutlamalarda sade bir tören yapmayı tercih ettik. Üniversitenin kurulması emeği geçen valilerimizi, rektörlerimizi,  katkı sunan belediye başkanlarını ve işadamlarınıdavet edip vefa örneği sergileyelim istedik. Kutlamalarda teşekkür ettik kendilerine. Emeği bulunan herkese buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.


Rektör Şahin konuşmasının devamında “Amacımız tabikî Üniversitemizi aldığımız noktadan daha iyi bir yere getirmek. Bulunduğumuz bu makamda hoş bir sada bırakıp görevimizi bizden sonraki arkadaşa devretmek istiyoruz. Biz bu anlamda da belediye başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini yanımızda görmek istiyoruz” dedi. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300