• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Hançerli Fetihkent Anaokulunu Ziyaret Etti

Başkan Hançerli Fetihkent Anaokulunu Ziyaret Etti
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Fetihkent Anaokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi. Minik öğrenciler, Başkan Hançerli'yi ziyareti süresince yoğun ilgi ile karşıladılar.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fetihkent Anaokulu Müdürü Sevil Karaca, Fetihkent Anaokulunun 2013 yılında Karatay Belediyesi tarafından yapılarak aynı yıl eğitime açıldığını ve okulda şu anda 210 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi. Karaca, Karatay Belediyesinin bahçe düzenlemesi, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde verdiği destekler ve Başkan Hançerli'nin ziyareti için teşekkür etti. Okulda geçekleştirilen okul öncesi ve yıl sonu şenliklerinin, okulda yürütülen projelerin Karatay Belediyesi tarafından her zaman desteklendiğini belirten Karaca, "Sadece Fetihkent Anaokuluna değil; ilçemizdeki tüm okullara belediyemiz tarafından destek verilmektedir" dedi. Fetihkent Anaokulu Müdürü Sevil Karaca; öğrenciler, veliler ve tüm çalışanlar adına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ‘ye teşekkürlerini sundu. 

Ziyareti esnasında eğitime yapılan destekleri değerlendiren Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak Gaziosmanpaşa, Ulubatlı Hasan ve Fetih Mahallelerinde üç adet anaokulu yaptıklarını söyledi. Başkan Hançerli "Geçtiğimiz hafta Zübeyde Hanım Anaokulunun bahçe duvarı, içindeki oyun alanı yeniledik  ve çevre düzenlemesinin  yeniden yaptık. Yaşar Doğu Anaokulunun okul levhası yeniledik, bahçe düzenlemesini, çim alanını  ve evcil hayvan kümesini yaptık." dedi. Başkan Hançerli, yardımların sadece  anaokullarıyla  sınırlı kalmadığını; Milli Eğitimle çalışmaların Karatay'ın zaten yüksek olan eğitim kalitesini daha da yükseltmek için devam edeceğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300