• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C

Mehmet Hançerli Çocukların Karne Heyecanına Ortak Oldu

Mehmet Hançerli Çocukların Karne Heyecanına Ortak Oldu
Meram İhsan Özkaşıkçı İlkokulu ve Karatay İzzet Bezirci İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım programına katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli öğrenci ve aileleriyle bir araya gelerek karne heyecanını paylaştı.

        İlk olarak Meram İhsan Özkaşıkçı İlkokulunda karne dağıtarak öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; aynı okulda okuyan torunu İsmail’e ve diğer öğrencilere karnesini verdi. Başkan Hançerli, okullarda verilen eğitim- öğretimin altyapısının önemine değinerek temeli sağlam atılan bir eğitimin ardından ileriki yıllarda çocukların daha başarılı olacağına dikkat çekti. Daha sonra İzzet Bezirci İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programına katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, burada Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ile öğrencilere karnelerini dağıttılar. Program öncesi çiçeklerle karşılanan Karatay Protokolü, öğrenciler tarafından okunan şiirleri dinledi. Karne dağıtımının ardından konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; çocukların geleceğe hazırlanmasında öğretmenlerin büyük emeği olduğunu ifade ederek “Bugün bu sıralarda geleceğin mühendislerini, öğretmenlerini, profesörlerini, ülkemizin geleceğini görüyorum. Emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işi, güzel şeyler yapılıyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan katkımız devam edecek. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

      Belediye Başkanı Mehmet Hançerli karne dağıtım programında öğrencilerle tek tek ilgilenirken anı defterlerine başarı dileklerini yazdılar.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300