• BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

Minik Ellerin Sergisi Karatay'da

Minik Ellerin Sergisi Karatay'da
Karatay Belediyesi Fetihkent Anaokulu tarafından "eTwinning Projesi" kapsamında hazırlanan sergi Karatay Belediyesi Hizmet Binasında açıldı.

Karatay Belediyesi Fetihkent Anaokulu öğrencileri, 'E Twinning Projelerimizle Biz ve Eko Okul' projesi kapsamında gerçekleştirilen sergide yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel, tasarımla geri dönüşüm sergisini Konyalıların  beğenisine sundu. Karatay Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen sergi açılışına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Servet Altuntaş, Yusuf İpek, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Fetihkent Anaokulu Müdürü Sevil Karaca, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. eTwinning Projesi kapsamında hazırlanan sergide minik öğrenciler hazırlamış oldukları çalışmaları sergilediler ve folklor gösterisi yaptılar. Türkiye'nin geleceğinin sağlam temeller üzerine kurmanın çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli, "Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın hayatın her alanında yer almaları amacıyla birçok projeyi hayata geçirdik. Sanattan, kültürel etkinliklere sportif faaliyetlerden eğitime kadar her konuda çocuklarımızın yanındayız" diye konuştu. Sergide çocukların ortaya koydukları eserlerin büyük bir değere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli; "Küçük yaşlarında böyle profesyonel eserleri ortaya koyan çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az. Bizler de geleceğimizin mimarları çocuklarımızın her konuda yardımcısı olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Açılışın ardından sergiyi gezerek çalışmaları yakından inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fetihkent Anaokulu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen sergide 'E Twinning Projelerimizle Biz ve Eko Okul' projesi kapsamında Selçuklu KESKES'ler ve Selçuklu Öğretmen Fuat Altan Anaokullarının da çalışmaları sergileniyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300